Ocupati timpul iesi afara cu prieteni si uita ce s-a intamplat. Ce a fost a fost.Nu mai conteaza. Dar daca il iubesti atat de mult de ce nu il intrebi de ce s-a despartit de tine? Trebuie sa aiba un motiv.
Sper ca te-am ajutat cat de cat.
Pai nu poti sa te mai impaci cu el?
Ai vb cu el, mai simte ceva pentru tine?
Si daca nunu...
Uita`l gandeste`te in altaa parte ocupati timpu cu ceva:*
Draga Pikki nu iti fa griji stiu ca il iubeai dar mai sunt baieti si de mine s-au despartit multe fete nu te descuraja, o sa treci mai departe cu fata inainte, pup Aly.
Nu stiu de cate ori am scris asta dar o voi scrie de fiecare data cand sunt scarbita de prietenii falsi care in loc sa incurajese persoana care le e prieten o fac sa se simta mai raw
fata draga uite cum sta treaba...nu ca spun eu asa sa ma aflu in treaba dar am platit f f scump pentru ca nu am tinut cont de acest sfat
tineti dusmanii aproape dar prietenii si mai aproape caci in cele din urma ei se dovedesc a fi adevaratii dusmani
cat despre el... ia-l deoparte si discuta cu el serios, daca se poate impakate cu el, daca nu du-te intr-un loc drag tie, plangi pana te descarci iar dupa aia ridica capul sus, priveste trecutul cu calm, prezentul cu speranta si viitorul cu dragoste!
nu esti singura crede-ma... oricand vei avea nevoie TPU va fi pentru tine aici cu niste sfaturi si Dumnezeu cu tine pretutindeni sa-ti stearga lacrimile
treci si pe la biserica cand poti ca sa simti liniste si caldura caci acolo e casa oricarui credincios
voi mai trece pe la tine sa vad ce ai mai facut... sper sa mai postezi
succes si nu uita ca nu esti singura!