| Insurgent a întrebat:

S'a intamplat ceva oribil, nu trebuia sa se intample asa, off am stricat tot sad, sa va spun pai am primit o bataie foarte naspa si calumea de la 2 colegi de ai mei! ca zapada, adica daca ar fi dat ca bulgari asa.nu m-as fi suparau, dar frate ziceai cas animale, eram praf, sh sa nu mai spun ca loviturile de bulgari se cam repetau zilnic sh totusi miau fost de ajuns anii in care mancam bataie zilnic asa ca intr-o zi un pr mi-a zis ca daca am nevoie de ajutor in caz ca ma bate candva ca zapada sa-i zic sh i-am zis de faza aia dar i-am zis sh cine au dat sh mai ales in cine sa nu dea...asa deci i-am zis ca daca mai e ceva il sun.insa a doua zi a venit[mentionez faptul ca nu i-am zis sa vina] si la prins pe unul din colegii mei care m-a batut atunci insa faza naspa e ca mai era un coleg de al meu dar care imi era pr sh chiar nu mi-a facut nimic, in unele cazuri aproape kami lua apararea, in fine deci iau batut rau de tot dar pe colegul care m-a batut nu i-a dat decat cateva frecari insa in pr meu a dat calumea sh plus cateva lovituri de genunchi[sh i-am zis de vreo cateva ori sa nu dea in el, dar probabil ca la confundat sa nu stiu] insa nu stiu ce sa fac adica acum toata lumea crede ca eu l-am pus pe acel baiat sai bata dar cel mai mult imi pare rau ca acum pr meu e suparat pe mine si nu prea stiu ce sa-i zic, a fost un dezastru chiar nu vroiam sa se intampla asa, off ce sa-i zic pr? [ma gandesc ca dup sa-i fac o invitatie in oras sambata ca oricuk mergeam ca nij pr sh sa-i fac cinste ca un energizant sh plus freza pe care trebuia sa eu fac mai demult, ceva punkbig grin, va rog mult ziceti-mi ce sa-i spun chiar sunt enorm de trista pentru faza aia si nu stiu ce sa fac nu stiu cum sa-mi cer scuze sa para convingator deci va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Pai ce as face eu de as fii in locu lu prietenu tau care o mancat bataie?
Simplu de iubitu tau nu imi faceam griji
Il aranjeazau alti
Tie ori te tavaleam prin zapada... Ori vedeam eu ce iti faceam
iti trageam vreo sapuneala prin zapadabig grin
Da prietenu tau si-o lua cat de mare eralaughing
kit ca spargeam ceva bani xD

| curiozitatea a răspuns:

Am eu multee idei.iti dau una daca mai vrei da-mi idul tau pe privat happy
... o idee ar fi sa ii iei apararea mereu. sau cand cineva il jigneste sa zici 'lasa`l in pace" sau daca e de servici la scoala il ajuti, sau dai jos penarul si il ridici fara sa vada si ii spui "ti-a cazut penarul. dar l-am ridicat deci daca iti llipseste ceva din penar inseamna ca e pe jo spoti sa imprumuti de la mine daca nu ai" Fundita?happy iti mai dau idei. te cred ca esti suparatastraight face si eu asi fii foarte tristaaa

| darrio2007 a răspuns:

Numai tu intelegi ce ai scris aici. Daca asa e viata pentru tine, dupa cum iti e numele, ce sa mai zic.Fii mai explicita.

| Insurgent explică:

Scz pentru scris
da m-am grabit laughing

| SweetLikeaLemon a răspuns:

1. Invata sa scrii.
2. Spune`i acelui prieten exact ceea ce simti.

| blueeyedgirl a răspuns:

Spune-i exact ce ne-ai spus si noua si incearca sa te afci respectat fata de colegii tai fara ajutourl cuiva fi mai impunator pana la urma tot 2 maini si picioare ai
cerei scuze pr")) si fai cinstea aia
bafta:*