Da cam des dar...sincer nici eu nu stiu pentru ce am mai trait.ce ma determinat sa nu mi iau viata! adica cred ca viata este frumoasa daca stii cum sa te komporti! nu mai am niciun prieten adevarat, sunt obsedata de aspectul fizic am ajuns prin spitale din cauza dietelor, si luam numai note de 9 la mate! deci,,, stai kalma o sa vn cineva care nu o sa te mai faca sa te simti singura! succes!
Da, de multe ori, imi venea sa ma omor, dar am suportat situatia, pentru ca pritenele mele au fost la bine si la greu langa mine.
Nu neapărat.Dar nesigură da. Dezorientată. Şi atunci când te simti singur trebuie să te apropii de cineva.
Buna! Da se mai intimpla, insa imi amintesc ca persoana la care tin posibil sunt ocupate sau ceva de genu si incer sa ma recuperez. Imi trece peste ceva timp, suntem oameni pina la urma si asa e viata(((((((__Incearca sa uiti de cele rele si gindeste pozitiv.
O zi buna!
Hei Dina:*! Da. De multe ori am avut persoane langa mine pe care aproape nici nu simteam ca le cunosc. De multe ori mi s-a parut ca toata lumea are cate o persoana pe care o pretuieste si ii da numele de "cel mai bun prieten". Eu am prietenii dar nu stiu daca sunt cei mai buni. Singuratatea are multe "paginii". Unii se simt singurii pentru ca n-au prieteni icare sa ii inteleaga, altii se simt singurii pentru ca n-au o persoana iubita alaturi de care sa isi imparta sentimentele. Altii oamenii se simt singuri pentru ca le-a murit cainele sau una dintre rude. Eu de obicei, ma simt singura pentru ca nu prea am persoane care sa ma inteleaga. Dar, ma impac cu gandul ca poate, in lumea asta, si alta persoana, la fel ca mine, nu isi gaseste un prieten sau o persoana iubita.
De nenumarate ori! dar nu poti sa te opresti din mers, dupa un timp te obisnuiesti