| SunshineSunrise a întrebat:

S-a luat una de mine ca cică am bruscat-o însă nu a fost cu intentie pentru că era aglomerat. Duduia avea 56 de ani (zis de gura ei) și cand vorbea isi tot misca limba in gura de parca avea traume sexuale orale. Era vulgar îmbrăcată într-o plasa si avea carnea foarte lăsată în jos. Am vorbit respectuos cu ea "nu va suparati, aveti o varsta nu va mai imbracati asa si dupa sunteti si tare in gura"si au sarit multi barbati din masina pe mine ca mi-as da eu corpul la produs sa arat ca ea, ca cu oricine as fi m-ar lasa pentru ea etc. Gen eram socată ca se vedea ca goală e spaima chiar daca ea a fost frumoasa in tinerete...se vedea carnea cu gropi in ea si vergeturi si am fost atacată pe nedrept. Consider că am forme si nu trebuia sa fiu luată la rost mai ales ca am vorbit frumos. Face la mine unu la un moment dat "uita-te la tine cum arati"desi aveam colanti negri luciosi cu tocuri si un decolteu. Am sânii drepți și mari de la 90 in sus. Ma simt ca ultima scândură după atacurile astea deoarece eu in copilărie am fost insultata ca nu aveam forme, dar acum brusc m-am dezvoltat. Ce sa fac? Am probleme cu nervii si tensiunea si nu ma calmez.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ar trebui sa-ti fie invatatura de minte, sa nu mai te mai i-a gura pe dinainte in fata unor specimene.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Data viitoare e bine sa ignori genul acesta de persoane, e mai bine pentru tine si nervii tai.

| Public22 a răspuns:

Nu știu ce sa zic. As vrea sa vad niște poze cu tine, ca apoi sa imi rău cu părerea. Dacă tu știi ca arati bine, faci pipi pe părerile fraierilor și a babei. Nu te mai simți asa, ca nu ai de ce. Lumea invidioasa.

| AnNéVidoff a răspuns:

Parerea mea e sa nu mai apleci urechile la tot ce auzi. Insultata de ce? De o femeie de 56 de ani? Nu pune la suflet... daca te ajuta, gandeste-te ca moare inaintea ta happy

| nooneishereboo a răspuns:

Da,foarte interesantă" poveste. Descarcă-ți frustrările în altă parte, la prieteni idk nu aici, asta ar trebui să faci.