Unele fete se simt complexate din cauza acneei si a cicatricilor ramase. Mi se pare oarecum normal.
Si acel " prea" vine de la faptul ca ultima data m-am dat cu putin rimmel.Nu stiu daca se pune. A fost acum mult timp. Fetele cu tenul perfect il strica prin machiaje,fond de ten,etc, iar cele cu mici imperfectiuni il lasa natural. Desi sunt fata, nu pot intelege asta.
Poate sunt considerata o ciudatenie, nu stiu. Tot o pierdere de timp ramane.
Du-te in padure dar nu da importanta vizitatoarelor de o zi doua ci cauta pe una care n-a iesit deloc din ea.
Daca esti dragut draga harciog, explica-ti raspunsul
Pai mai, tocmai am venit c-un maxi taxi de undeva si era plin de copile de clasa a 7-a,care mai de care mai cu ochii facuti si spreiate ca o consignatie de parfumuri si toata discutia lor era legata de sex, adeca mai pe ocolite;"Vezi ca a intrebat ala de tine, aia este cu ala"si tot asa incit m-am gindit ca e practic imposibil ce vrei tu in lumea noastra urbanizata. Poate una crescuta in padure...Nu ma intelege gresit, nu ca nu apreciez ce vrei tu, dar din pacate...
Aa am inteles da, ai dreptate sa vedem cine mai raspunde... poate ca totusi imposibilul e posibil
Refac raspunsul: NU! acele fete nu au un caracter prea dezvoltat si daca va veni la oras dupa cateva zile va incepe sa se fardeze. O adevarata exceptie este sa rezisti curentului de idioti, asa cum am facut eu.
Nu e imposibil, dar iti trebuie o minte ascutita pentru a vedea ce este fardajul.
Daca cineva nu-mi spune de ce nu se fardeaza nu are nicio valoare.
DA. Eu nu ma fardez deloc. Nici la ocazii speciale nu prea fac asta. Merg pe "Natural" si pe principiul : de ce sa ma fardez si sa nu mai fiu eu, cand pot fi naturala si persoanele care ma cunosc sa ma accepte [ sau nu ] si sa ma vada pe MINE,nu o fata acoperita cu fond de ten,machiaj,etc. Mi se pare o pierdere de timp. Acuma... tu crezi ce vrei din ce am spus eu acolo. Cunosc exceptii de fete ca hai,daca au probleme cu tenul [ acnee de-aia urata ], fondul de ten mai merge, dar atat.
Nici la ocazii speciale nu PREA fac asta, totusi explica acel PREA
Si da, exceptii dar nu cred ca toate fetele in principiu au acnee dinaia urata
ca sa nu mai zicem ca o parte din acele "exceptii" e cauzata de farduri cu chimicale mult prea distructive
Si eu m-am fardat si oooo in cate feluri, voiam sa am acea fata simetrica "to be just perfect", ehmm sa nu mai vorbim de mine
m-am lasat de tot, fardurile afecteaza sufletul, degeaba frumoasa pe dinafara daca inauntru esti urata, fardurile nu ascund imperfectiunile, numai le transmite din exterior in interior.
Setea de frumusete le face pe fetele care au un ten perfect sa se faca urate. Tenul nu se naste frumos, daca mananci adecvat n-ar trebui sa ai probleme.
Tu zici ca fardurile-s o pierdere de timp - Eu zic ca-s un drog blestemat.
Deci ciudatenea mai mare sunt eu
Da. Chiar afecteaza sufletul. Eu nu inteleg o chestie,ma rog,nu ca as fi cine stie ce frumusete, daca fetele stiu ca au un ten frumos,de ce il mai incarca cu un kilogram de fond de ten,machiaj,etc. Nu pot sa pricep. Intr-adevar,prima impresie conteaza mult,dar daca persoana din fata ta cunoaste oamenii,isi va face o impresie buna,care nu va mai trebui schimbata, deci, nu mai e nevoie nici de farduri.
Nu esti o ciudatenie. Drogurile nu sunt o pierdere de timp? Deci suntem cam pe aceeasi lungime de unda.
O fac deoarece sunt idioti/idioate care cred ca fetele sunt facute pentru a fii atractive(si se mira lumea de ce aproape toti baietii sunt perversi), mie m-i se pare un paradox, o responsabilitate in plus pe capul fetelor care le fac sa fie mai slabe la viata de zi cu zi.
Esti baiat destept
Ma simt ca si cum tu ai fii tutorele meu dar mersi, pacat ca nu la toata lumea le pasa de asta
Stiu cum te simti crede-ma...
Oh...nu pot sati pun poza mea deoarece nu o pot copia ca pe un site dar o pun la avatar...beahsa vezi ce rau arat machiata
Ciudat...in ciuda faptului ca varstele noasetre se diferenteaza asa de mult te poti regasii in mine.
Care intareste o teorie a mea care zice:
Maturitatea nu are de-a face cu varsta ci cu experienta
Exista facebook...
Da cati ani ai?
Da dap n-am postat-o ca e groaznica adica mno...
Cu 4 ani mai mare decat tine
Ti-e rusine de cum arati?
Tu cu degetele tale te-ai facut asa...
Totusi as aprecia daca as vedea "oribil" arati
Astai viata
Sora mea m-a ajutat
Zi ca sora ta mai mare e cu 2 ani mai mare decat tine...
De fapt cu trei )hihi
Nu oribil asa vreau eu sa cred ca par ...stii imi strici acoperirea
Pfff cine stie poate ne-ntalnim pe strada (desii ma-nsel f tare)
Nu visa la ce nu poti sa atingi, nu inghiti mai mult decat mesteca...dar e bine sa speri
speranta moare ultima
Http://funphotobox.com/......esult.aspx ei multumit eu aratand orbl.
La frumusete nu ma mai chinui, pentru ca cine ma cunoaste cu adevarat stie cum sunt. Mai am inca un motiv sa ma consider frumoasa, dar nu pot. Si na.acum nu stiu,niciodata nu am putut intelege niciodata de ce oamenii nu inteleg ca : aparentele inseala. MEREU!
Uneori am fost luata drept : urata. M-a durut pe moment,dar nu am avut ce face. Acele persoane deja nu isi mai doreau sa ma cunoasca mai in detaliu, asa ca am lasat-o balta, si de aici a inceput putin faptul ca nu am incredere in mine. Si multe altele.
Intodeauna vor exista idioti, de exemlu: Eu am ales sa NU arat sexy, asa ca sunt oameni care zic ca-s uratel dar am inteles ca oamenii-s idioti si nu ma mai deranjeaza.
Adevarat, aparentele inseala tot timpul!
Am cazut de pe scaun!
Ce m-am speriat, trebuie sa-mi retrag inima.
Un tip: Nu te mai farda ca chiar arati oribila in halul asta.
Si nu o zic ca sa te ranesc ci ca sa te ajut sa devii mai de calitate
Ahh pacat ca mi-o murit speranta, dar stai...nu-s mort.
Ideea e ca frumusetea e trecatoare. Si oamenii se indragostesc initial de " aparente". Ceea ce e o prostie. Se poate foarte bine sa fie o persoana intr-adevar atragatoare, cand te indragostesti, dar cand ii vei descoperi sufletul poate va fi la fel de frumos ca exteriorul...sau nu. Si asta e oarecum neplacut.
De fiecare data cand vad o persoana atragatoare in mod fizic m-i se face greata de ea, nu stiu de ce, poate ca e din cauza ca ii vad sufletul sau poate ca e din cauza ca pur si simplu fac alergie cand vad pe cineva atragator, totusi persoanele care ma atrag cel mai mult sunt alea care arata cel mai modest.
Cred ca trebuie sa ma duc la doctor, sunt pe dos conform lumii.
Da, ai dreptata, care dovedeste inc-o data ca lumea e proasta.
Daca toti am gandi la fel,am arata la fel,nimic nu ar mai avea sens pe lumea asta. Stii tu,regulile sunt facute sa fie vazute,gandite,respectate si apoi incalcate. Si tu esti abaterea de la regula. Adevarat, oamenii sunt atrasi de frumos. Dar din ce observ eu, tu nu esti asa. Ceea ce e bine. Nu credeam ca mai exista persoane de genul asta pe lume.
Nici eu nu cred ca mai exista, dar problema cu frumosul este ca e asociata cu o personalitate buna, ceea ce este o minciuna
Exista exceptii. Nu mereu o persoana frumoasa are o personalitate nu tocmai buna. E exact ce am zis mai sus, cum ca regulile sunt facute sa fie incalcate. Probabil ma insel, dar e o parere personala:d.
Nu stiu daca ai dreptate dar un lucru stiu, regulile de azi sunt paradoxale si putini sunt cei ce le-ncalca
Nu poti sa fii si frumos si bun dar poti sa fii bun si frumos
Da da da, joc de cuvinte. Persoanele care sunt frumoase, sunt si suficient de egoiste. Si asta doare cel mai tare...Sunt persoanele care nu au fost ranite niciodata, nu au suferit, etc.
Am trimis un singur raspuns pentru 2 asa zise " explicatii" care are legatura cu ambele. Oricum, regulile mi se par... nefolositoare in unele cazuri.
Cred ca au suferit si ele deoarece oamenii tind sa ignore persoanele care nu-s frumoase asa cas-au facut frumosi si au inceput sa urasca lumea
Serios? Mie mi se par innacceptabile
Apeciez
Lasa, daca pot sa am o poza cu tine nefardata so pot compara ar fi perfect
Ceri foarte multe...
Este vreo problema cu asta?
Niciodata nu voi putea intelege partea cu "frumusetea" si cu oamenii care ignora persoanele care nu sunt frumoase. Serios acum, fiecare cu frumusetea sa, pentru ca fiecare e frumos in felul sau. Pacat ca nu pot face nimic sa schimb asta...
Paaaai e cam asa... oamenii au cazut prada hormonilor si acum ei incearca sa inventeze logici care sa astupe gura constiintei.
Si foarte mare pacat ca nu sunt multi oameni ca si tine
Unele fete se simt complexate din cauza acneei si a cicatricilor ramase. Mi se pare oarecum normal.
Si acel " prea" vine de la faptul ca ultima data m-am dat cu putin rimmel.Nu stiu daca se pune. A fost acum mult timp. Fetele cu tenul perfect il strica prin machiaje,fond de ten,etc, iar cele cu mici imperfectiuni il lasa natural. Desi sunt fata, nu pot intelege asta.
Poate sunt considerata o ciudatenie, nu stiu. Tot o pierdere de timp ramane.
Nu te juca cu focul
Nu este foc e moarte lenta deoarece iti strici frumusetea naturala si dovedesti ca nu esti multumita de tine dar eu nu sunt nebuna dupa farduri si nici nu-mi place CUM ARAT CU ELE arat ca un vampir cand ma fac cu negru pe la ochi ca o moarta NU IMI PLAC altii spun ca arat bine si cu dar si fara nu ii cred...
Vrei si dovezi?(poze)?
Shuure
Hei, acume depinde, in curand oamenii vor devenii animale deoarece se bazeaza pe hormoni, fardajul s-ar putea sa aiba de-a face cu hormonii(nu-s sigur) dar oricum pentru mine e clar; Oricine se fardeaza e urata inauntru
Din punctul meu de vedere frumusetea fizica nu ar trebui sa conteze, si ce daca esti urata/frumoasa?
Nu asta te face frumoasa, ci ceea ce esti inauntru, daca esti plina de tine insuti asta ti se va reflecta pe fata ta iar aceea este cea mai frumoasa podoaba pe care cineva o poate avea.
Este anormal sa te fardezi, fetele care fac asta desi toate o fac isi mascheaza frumusetea, in loc sa fii tu insuti te maschezi cu fardaj si astfel te dai a fi altfel, in acest caz, fetele care se fardeaza sunt FALSE.
Deci sunt o falsa, apreciez parerea.
L0ve întreabă: