| Eee_7625 a întrebat:

S-a mai taiat cineva cu lama pe aici?straight face stiu ca unii poate zic ca sunt nebuna, dar lucrul asta a ajuns sa ma elibereze de tot. vreau sa stiu daca ajuta la urma urmei cu ceva. sau e doar in imaginatia mea pe moment. odata cu sangele si cu durere trece si orce suparare. vreau pareri.:*

Răspuns Câştigător
| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Pai si eu m-am taiat si recunosc ca e placut si na, te elibereaza. parerea mea e ca e o nebunie, dar o nebunie ce pe moment te elibereaza, dar nu pe termen lung. pana la urma, nu e chiar ceva bun plus ca na, raman urme si in fine, eu zic sa nu mai continui...pe moment ti se pare bine dar apoi.

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu m-am taiat dar nu vreau sa imi amintesc de aceea exp
Mai multe detalii iti voi zice pe mess lasa-mi un mesaj privat cu id tauwinking

| TSO7 a răspuns:

Daca nu scrii Adidas sau Nike pe mana nu esti tu. Vei fi originala taita cu lama si eliberata de tot.

| Malphas a răspuns:

Nu are nicio legatura. Totul e in mintea ta. Iar pe langa faptul ca nu te ajuta la nimic, iti va parea rau mai tarziu, pentru ca raman multe cicatrici, si intr-un caz ceva mai grav, se poate infecta si duce la complicatii serioase. Iti recomand sa te "eliberezi", facand lucruri mai constructive. Citeste carti, apuca-te de sport. Oricum, pune imaginatia la contributie si va iesi cu siguranta ceva mult mai frumos si mai placut. happy

| Kalyn a răspuns:

Pai...de nebuna nu esti nebuna doar ca ti-ai ales un mod cam ciudat de eliberare a stresului, eu de exemplu cand sunt stresat imi place sa merg cu masina. eu izc sa inerci mai multe metode si una o sa iti placa mai mult decat astawinking

| BananaSuparata a răspuns:

Mii se pare o prostie...sa te tai, asta crezi tu ca te elibereaza.Mai bine fa o baie... uitete la tv, comedii sau manca o inghetata(varianta clasica).Ce vreau sa zic, nu te mai taia.iti faci doar rau

| SmoKKe19 a răspuns:

Sfatul meu este sa te dai cu capu` de un perete cand vrei sa te eliberezi laughing...macar nu mai dai banii pe lame big grin