Pai si eu m-am taiat si recunosc ca e placut si na, te elibereaza. parerea mea e ca e o nebunie, dar o nebunie ce pe moment te elibereaza, dar nu pe termen lung. pana la urma, nu e chiar ceva bun plus ca na, raman urme si in fine, eu zic sa nu mai continui...pe moment ti se pare bine dar apoi.
Eu m-am taiat dar nu vreau sa imi amintesc de aceea exp
Mai multe detalii iti voi zice pe mess lasa-mi un mesaj privat cu id tau
Daca nu scrii Adidas sau Nike pe mana nu esti tu. Vei fi originala taita cu lama si eliberata de tot.
Nu are nicio legatura. Totul e in mintea ta. Iar pe langa faptul ca nu te ajuta la nimic, iti va parea rau mai tarziu, pentru ca raman multe cicatrici, si intr-un caz ceva mai grav, se poate infecta si duce la complicatii serioase. Iti recomand sa te "eliberezi", facand lucruri mai constructive. Citeste carti, apuca-te de sport. Oricum, pune imaginatia la contributie si va iesi cu siguranta ceva mult mai frumos si mai placut.
Pai...de nebuna nu esti nebuna doar ca ti-ai ales un mod cam ciudat de eliberare a stresului, eu de exemplu cand sunt stresat imi place sa merg cu masina. eu izc sa inerci mai multe metode si una o sa iti placa mai mult decat asta
Mii se pare o prostie...sa te tai, asta crezi tu ca te elibereaza.Mai bine fa o baie... uitete la tv, comedii sau manca o inghetata(varianta clasica).Ce vreau sa zic, nu te mai taia.iti faci doar rau
Sfatul meu este sa te dai cu capu` de un perete cand vrei sa te eliberezi ...macar nu mai dai banii pe lame
NuConteazaCineSunt întreabă:
IustinaSiAtat întreabă:
patrizia696 întreabă: