| allnamesweretaken a întrebat:

S`a suparat pe mine ca nu am vrut sa ne intalnim... dar in seara aceea chiar nu aveam kef. el a zis ca nu mai este sup... dar eu il simt... ce pot sa fac sa ma ierte...sau cum pot sa-i arat ca`l iubesc :-

Răspuns Câştigător
| Ruxyana a răspuns:

Ceau:*:*
spune-i ca tu simti ca este suparat pe tine si spune-i ca tii la el... spune-i in cuvintele tale tot ce simti tu pentru el si arata-i cat de mult il iubesti dar incerca sa'l faci sa inteleaga ca ai si tu spatiul tau si ca uneori te sufoca cu atentia lui:X:Xincearca sa il faci sa inteleaga ca uneori ai si tu nevoie de un mic spatiu si ca nu este rau ceea ce face el chiar te bucura sa vezi ca se preocupa mult cu tine:X:X
bafta :*:*

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu te mai invinovati degeaba draga mea. Daca te iubeste cu adevarat trebuie sa invete sa iti respecte deciziile.Se poarta destul de imaturraised eyebrows
Mai bine vorbeste cu el si explica-i cum sta treabawinking

| gigiro a răspuns:

Cere-ti iertare in genunchi, cu o floare in gura!

| Malvina24 a răspuns:

Crezi ca nu are cea mai mica indoiala ca il iubesti? Nu este chiar asa! Barbatii isi fac foarte des probleme in legatura cu relatia lor, doar ca sunt mult prea orgoliosi ca sa intrebe din cinci in cinci minute (asa cum facem noi) daca ii iubim. Vrei sa-l faci fericit? Arata-i ca-l iubesti!

1. Surprinde-l cu o vizita, un biletel, o scrisoare sau un mesaj cu tenta erotica. Atunci cand sunteti acasa amandoi, dar fiecare face altceva, opreste-te un minut pentru a-l privi in ochi, pentru a-l saruta atunci cand nu se asteapta sau pentru a-i spune ca-l iubesti.

2. Programeaza-ti o seara in oras cu fetele atunci cand stii ca e meci la televizor. Ai un bonus de 100 de puncte daca ii lasi la indemana (exact langa telecomanda) bere, floricele si chipsuri.

3. Dormi dezbracata. Nu-ti va fi frig, are cine sa te incalzeasca.

4. Nu ii mai povesti fiecare episod din "Sarmana Maria". Chiar vrei sa iti comentaze si el ultimul meci pe care l-a vazut?

5. Spune lucruri bune despre prietenii lui. Ai grija sa nu il faci gelos, obiectivul este sa il aprobi in tot ceea ce face.

10 moduri prin care ii arati ca il iubesti6. Creati-va un limbaj secret prin care sa ii lasi de inteles ca il doresti chiar acolo. Folositi-l in pubilc, la masa cu parintii sau cu seful.

7. Fa-i un masaj, da-i sa manance o prajitura si joaca-te cu lingurita de-a avionul intocmai cum facea bunica atunci cand erati copii, rasfata-l in fel si chip. Se va simti cel mai norocos barbat din lume.

8. Sambata sau duminica dimineata ( sau in oricare alta zi in care nu se grabeste) ajuta-l sa se barbiereasca. Evita sa porti prea multe haine in acest moment. Joaca-te cu spuma de ras si saruta-l inainte sa se clateasca. Daca nu faceti sex dupa aceea inseamna ca ai facut ceva gresit.

9. Fii sincera! Atunci cand incerci sa ii faci aluzii subtile in legatura cu ceea ce iti doresti ii dai mari dureri de cap pentru ca barbatii nu stiu sa citeasca gandurile (si nici nu vor sa invete)! Spune-i direct care este problema si va fi cel mai mare gest de afectiune.

10. Nu-l mai compara cu Fat- Frumos, spune-i ca barbatul fara burta e ca femeia fara sani si ca nu vezi nimic sexy la instructorul tau de aerobic. Nu te va crede, dar si noua ne face placere sa auzim ca aratam bine in rochii mulate, desi stim ca nu-i asa.

| lexony a răspuns:

Faci ceva specil pentru el. C nu ai facut niciodata pentru un baiat.big grin

| zuzulici a răspuns:

Hmm, in seara aceea iti faceai chef daca il yubeai asa mult(parerea mea)... dar acum ce poti sa faci sa-i arati cat de mult il yubesty prin chestiile pe care le faci pentru el, intelegrea si multe surprize:*:*

| Mystique a răspuns:

Asa sunt unii baieti, foarte orgoliosi si iau totul prea personal.Pai ai putea sa ii propui tu urmatoarea iesire, sa incerci sa il surprinzi in mod placut, te descurci tuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu este decat o impresie de a ta, simtindu-te prost de ce ai facut. Mai vorbeste cu el si lamuriti situatia, vorbiti pana la capat si nu lasati loc du subinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa te compoti asa, la urma urmei "nu am chef" nu e chiar un raspuns pe care sa nu te superi, asa ca banuiesc ca intelegi ca l-ai facut sa se simta prost. Eu cred ca daca iti ceri scuze va intelege, spunandu-i ca nu ti-ai dat seama ca l-ai suparat asa rau. Poti sa ii propui asta'seara o intalnire, azi de ziua indragostitilor, va fi o intalnire foarte romantica. Poti sa ii faci o declaratie de dragoste, sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine, asa sigur se va simti apreciat. Poti totusi sa fii originala sa faci orice gest frumos pentru el, cu siguranta pentru el va fi ceva exatraordinar. Mult succes si Happy Valentine's Day!

P. S. @malvynutza2 ...raspunsuri copy/paste?! toti putem da un search pe google.
http://www.kudika.ro/......besti.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cereti scuze si apoi ia-l in brate sau marog langa tine multa bafta