| cookie_4108 a întrebat:

S-ar putea sa fie cam multe detalii dar am nevoie de un sfat.Sunt o tipa de 15 ani, 1.62 si 49 kg. De ani de zile sunt obsedata de felul in care arat si mai ales de kilograme.In 31 octombrie am varsat intetionat pentru prima oara. Am facut-o pentru ca mancasem ceva mai mult in ziua aceea si ma simteam oribil. La inceput faceam asta destul rar, pentru ca ma gandeam ca imi fac in bine. Dar am inceput sa o fac mai des, si mai des. Ma infometez aproape toata ziua, cand ma trezesc spun " Azi o sa mananc putin " si rezist, pana la un punct in care cedez si mananc mult, iar apoi merg la baie si vars(daca sunt singura acasa, nu o fac niciodata daca e cineva) sau fac sport pana ametesc. De fiecare data cand iau o inghitura de mancare ma urasc, si daca mananc un fel intreg de mancare si nu pot merge sa vars din diferita motive, sunt foarte agitata si nu am stare. Credeti ca am devenit... mi-e si greu sa scriu acel cuvant... bulimica?

3 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Îți faci rău singură, nu mai face asta! În fiecare zi, fă sport și nu mânca mâncare nesănătoasă, ci multe fructe și legume. Mănâncă puțin, dar nu te înfometa. Fără dulciuri, pâine...Nu știu ce ai devenit, dar cred că e momentul să încetezi. Să nu apelezi niciodată la pastile de slăbit, mult sport și mâncare sănătoasă și puțină.

| BiAnCaIoAnA2000 a răspuns:

Poti sa manaci orice dar cu limite si mult sport. Mananca darnu manca totul depdata. Mananci acum putin dupa 1- 2 ore ianca putin si tot asa. Nu manca atunci cand iti este foame mananca cand nu iti este. Si nu manca seara. Succes

| Georgiiianaaax a răspuns:

Pai cum a zis si aliceinchains iti faci rau...si mai bine tii o dieta, adica fara paine, carne si mananca multe fructe si bea mult lapte.Si alearga cate 30 de min in fiecare zi.mai ales dupa ce ai mancat cu cateva minute dupa... sper ca te-am ajutat. pup:*