Si eu am fost la fel, si inca sunt. sunt un om cu principii, si nu am prieteni decat o mana, ceilalti sunt amici si cunostinte. una peste alta trebuie sa fii mai maleabil mai deschis, mai zambitor, invata multe bancuri de pe net si asta o sa te ajute sa creezi atmosfera, sa atragi atentia si respectul celor din jur. insa pentru asta trebuia sa te apropii de oamenii sa fii mai putin salbatic ca sa zic asa.
ideea e ca daca stii sa faci glume, in orice situatie, e gata, esti o persoana agreata si daca vreodata ai o parere contra de ceilalti lumea va incerca sa o respecte si sa nu te judece.
Poate esti prea inchisa. Nu o sa rezolvi nimic daca ii indepartezi pe oameni de tine. E chiar frumos sa ai preieteni, sa iesi in oras, sa vorbeti cu ei. Incearca sa ai mai multa incredere in tine, poate te va ajuta. Succes!:*
Vestea proasta ca neintelesi suntem toti.Si persoanele astea care le iese sinceritatea pe urechi, de zici ca sunt populare si au tot ce vor, chiar si ele sunt lovite de microbul neintelegerii. E ceva uman.La unii mai mult la altii mai putin
Gasesteti alt antuaj de exemplu practica un sport sau ceva este foarte bine daca practici un sport de echipa atunci sigur iti vei face prieteni si daca vrei sa te imprietenesti cu un grup intodeauna incearca prima data sa te imprietenesti cu o persoana din acel grup si ea te va introduce in acel grup incearca sa te imprietenesti cu verida slaba