Nu este greu sa aveti o relatye si eu am una 55% la fel ...trebuie sa va vedety o singura data apoi vety vedea ca toate se rezolva E UN INCEPUT
Sincer in poza pari clasa a 7 dar ma rog exista dragoste virtuala care pluteste intre voi doi propune-i sa va intalniti e cel mai bine si daca zici ca te`ai indragostit inseamna ca ceva te atrage cam mult la el felul in care vorbeste, persoana lui oricum trebuie sa va intalniti altfel nu vei elucida misterul mult succes!
In primul rand, nu avem motive sa radem. Ce pot sa spun, avand in vedere ca nu sunteti tocmai apropiati o sa va fie foarte greu, dar nu imposibil.
Daca relatia se bazeaza pe sentimente omogene, respect reciproc si nu in ultimul rand confienta, de ce nu!?
Cred ca esti confuza.Singura solutie e sa va vedeti fata in fata si sa vorbiti.Atunci o sa va puteti pune ordine in ganduri si puteti hotara ce sa faceti pe viitor.
Hmm...ar fi bine totusi sa va intalniti inainte.Nu e vorba de aspectul fizic sau altceva dar...sa fim seriosi, pe mess multi pot minti.
Nu ar fi ok sa descoperi ca de fapt nu il cunosti sau ca e total altfel fata de felul in care ti l-ai imaginat.
E bine ca va indragiti si e adevarat ca totul se poate transforma in dragoste dar nu inainte de a-i cunoaste toate "naravurile".
Incearca sa-l cunosti in realitate si poate totusi va iesi ceva.
Take care.
misauratcuviata întreabă: