| Elena1234456 a întrebat:

S-au afisat rezultatele repartizarii la liceu si nu sunt deloc multumita. Cum ma transfer si cand ma pot transfera?

Răspuns Câştigător
| mysterious1 a răspuns:

Daca vre sa te transveri la alt liceu astepti pana in sem 2 dar tr sa ai o medie mare si sa fie locuri la acel lice

4 răspunsuri:
| Elena1234456 explică:

Sunt din Galati si am intrat la Racovita, dar vreau la LMK.

| lavynika a răspuns:

Te poti transfera dupa primul semestru, dar stiu ca nu este foarte usor. Daca vrei sa te transferi de la un profil la altul trebuie sa sustii niste examene. Dar de ce nu esti multumita? Unde ai intrat?

| eme a răspuns:

Din cate am inteles daca pe primul semestru obtii note foarte bune faci cerere si te muti.nu stiu daca e chiar asa dar incearca.mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza absolut deloc asta. Cunosc o fata care este in cel mai bun liceu din Craiova(Fratii Buzesti) la profil uman-filologie, trece in clasa a 11-a. Cum a terminat primul sem din clasa a 9-a si-s dorit transferarea la profil real-stiinte ale naturii. Nu a reusit sub nicio forma. A vorbit cu diriginta si i-a zis sa mearga la olimpiada de biologie. S-a dus, a obtinut un rezultat foarte bun, si cererea de tranfer ramane in asteptare. Acum, ce rost mai are un tranfer?
He, si sa-ti mai zic ca fata unui politist s-a mutat in fosta mea scoala prin luna mai si era in clasa a 8-a?
Din cate stiu eu, te poti tranfera dupa un sem in acea scoala. Dupa cum vezi, nu prea e valabil.