| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

S-este prietenul meu... L(este prietena mea cea mai buna)...nu se inteleg deloc amandoi vor sa petrec timpul cu ei... L spune ca sunt o prietena de 2 bani ca ne cunoastem de 9 ani si cica nu-mi mai petrec timpul cu ea pentru un baiathee hee... S vrea si el sami petrec timpul cu el si nu cu ea...cu el stau de 1 an si 4 luni...cum sa-i explic prietenei mele ca nu este asa de importanta precum se crede ea crede ca toaata lumea trebuie sa petreaca timpul cu ea...

Răspuns Câştigător
| alexa a răspuns:

Eu zic k ar trebui sa impaci si capra si varzawinking
deci nu e cazul sa te certi cu prietena ta (mai ales ca va cunoasteti de 9 ani)si nici cu prietenul tau, pentru ca banuiesc ca nu e o relatie de ochii lumii si k va iubiti
in primul rand discuta cu amandoi. explic. le k ai sentimente pentru ei k nu vrei k o relatie sa o afecteze pe alta si k daca te inteleg ar fi bine sa actionezewinking
in al doilea rand incearca sa. ti faci timp pentru amandoi...stiu ca si timpul tau e pretios si ca nu te poti vedea chiar in fiecare zi cu amandoi, dar totusi sa nu. l refuzi pe niciunul cand te invita... spune. le k depinde si de programul tau...
daca si ei te iubesc atunci se vor intelege macar de dragul tau...
dar sa nu te certi cu ei k nu vei rezolva nimic si mai rau iti va parea dupa

multa baftawinking

11 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Spune-i mai intai sa promita ca nu se supara daca ii spui.
Dup-aia ii spui in fata ca ala e mai important pentru ca...(bagi tu ceva ).
Ea o sa se supere, logic.
O sa-ti ceri scuze.
Aia o sa te ierte.
O sa inteleaga intr-un final, daca nu...sa fie sanatoasa...pa si pusy.

Janina
| Janina a răspuns:

Mdaaa.
de ce nu le imparti timpul?
azi pana pe la 14 stau cu mai BFF si apoi ma giugiulesc pana seara cu iubitul. happy

pupimik
| pupimik a răspuns:

Prietenii iti raman pe viata(cel putin asa ar trebui) ...in schimb iubirile vin si pleaca.Nu mi-as lasa prietenii balta pentru iubit. As face astfel incat sa reusesc sa imi petrec timpul cu amandoi.
Cati ani ai? Daca esti mai mare... e mai usor. Dimineata o chemi la cafea pe prietena ta...stati...vorbiti cateva ore... iar seara iesi cu prietenul.Si faci asa cu schimbul.Nu cred ca e chiar asa de greu sa impaci si capra si varza.
Tu si prietena ta nu sunteti legati prin ombilic sa nu puteti sta departe una de alta.Nici cu prietenul nu e bine sa stai bot in bot intruna.
Daca depui un mic efort...sunt convisa ca reusesti sa ii impaci pe amandoi. Daca tin la tine... te vor intelege si nu iti vor face capul calendar ca ai stat cu unu si nu cu celalalt.
Doar au si ei prieteni...nu? Isi pot gasi si ei ce sa faca cat timp nu sunt cu tine.
Succes! :*

pupimik
| pupimik a răspuns:

@beautykillls: "Prietenii iti raman pe viata(cel putin asa ar trebui) ...in schimb iubirile vin si pleaca" asa ceva spune o persoana ce a iubit... dar care nu se lasa condusa de inima...ci de minte.
Daca nu e asa cum spui tu? Daca ajungi in situatia in care renunti la prietena pentru iubit... iar el peste o luna doua iti da in cel mai frumos mod liber? Nu e mai dureros ca ai pierdut o prietenie de 9 ani pentru o relatia care oricum s-a terminat si pe urma careia ai de suferit?
Ma bucur daca tu ai o relatia perfecta cu iubitul tau... dar incearca sa nu pui vorbe in experienta unei persoane pe care nu o cunosti...pentru ca eu stiu foarte bine de ce am spus ce am spus...am simtit-o pe pielea mea.
Oricum...la urma urmei...fiecare invata din propriile greseli.

| greg a răspuns:

Poate si ea stie asta dar crede ca tu n-o stiiwinking

| remus a răspuns:

Pentru pupimik,
un om istet invata din propriile greseli, unul prost nu ivata nici macar din greselile altora, o zi minunata!

| beautykillls a răspuns:

"Prietenii iti raman pe viata(cel putin asa ar trebui) ...in schimb iubirile vin si pleaca" - asa ceva spunde cineva care nu a iubit niciodata. eu nu as alege nici o prietena peste iubitul meu, oricat ar fi ea de buna, dar nici prietenului nu i-as accepta sa ma puna sa aleaga intre el si o prietena. si nici nu ar trebui sa o faca. si in plus daca ea e o prietena atat de buna cum o crezi, de ce s-ar supara ca petreci timpul cu prietenul? ar trebui sa se bucure pentru tine "daca ar fi o prietena adevarata". tu alegi ce vrei da stii mel aia de roxette - listen to your heart. api ascult-o. iiubirile nu vin si pleaca, nu asa ar trebui gandit, pentru ca in cazul asta tu ai putea sa te desparti de el din cauza prietenii si abia apoi sa realizezi ca el era pentru tine, cand o sa fie prea tarziu. sfatul meu tongue
vorbeste cu amandoi, si explica-le ca nu poti alege, si daca te fac sa alegi inseamna ca lor nu le pasa de tine.

| deeutsa a răspuns:

Wow... credeam ca numai eu am probleme de genuhee hee... pai ii zici frumos... prietena mea iubita eu il iubesc pe baiatu asta si nu vreau sa ne certam pentru el. dar daca nu il accepti asta e. daca vrei sa mai stau cu tine incearca sa il accepti si pe el. si lui spune`i acelasi lucru. te vor intelege. happyhee hee. desi unul dintre ei se poate sa reactioneze altfel. sa se supere si va renunta la prietenia cu tine.

Mult SUCCES! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm.asta am patit si eu dar ai grija nu exista prietene adevarate ti-o spun din experineta si am avut multe care toate mau inselat sau mau barfit chiar daca crezi ca totu le bine intre voi ea te va insela ...nu exista prietena devarate. dar totusi asa e baiatul poate pleca si veni eu una zic sa ii spui prietenei tale caci daca tine la tine va accepta ceea ce faci si il accepta si pe el eu zic sa nu renunti la baiat pentru ea caci ti-am zsi eu prietenele cele mai bune in atatia ani le-am pierdut dupa ce credeam ca deja ne cunoastem de o viata si dupa 11 ani de cand eram cu ea ea imi zice ca eu sunt o persoana cu 2 fete deci tine baiatul

| LaraNicole a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie, aveam doua prietene cu care ma intelegeam super, acum am doar una pentru ca cealalta nu a inteles ca iubitul meu este cea mai importanta persoana din viata mea. a spus ca se simte data la o parte.am lasat`o asa.nu stiu ce se va intampla... faza e ca suntem si colege de pe a5a si acum si la liceu in aceeasi banca mereu, stiu ca o sa imi fie greu dar il iubesc mai mult pe el, am incercat sa imi impart timpul pentru amandoi dar tot ei se suparau, din cauza ei ma certam cu prietenul meu*in plus credea ca ea ma duce la prostii) astept sa treaca timpul pentru ca sunt sigura ca timpul le rezolva pe toate :* Bafta!