Depinde de la om la om.
Sunt cu prietenul meu de 2 ani jumate si cred ca avem 3 poze impreuna pe internet Desi locuim impreuna de 1 an jumate, si avem o relatie super fericita.
Voi aveti totusi...mie mi se pare doar ciudat ca are o masina si o posteaza de 20x pe luna... cu ea nimic
O fosta colega de liceu avea încă dintre 11-a o relație cu unul.
Are o poza de la nunta făcuta 3 ani mai târziu, una din luna de miere, una cu primul copil după un an de la căsătorie, alta cu al doilea copil și una câteva luni luni mai târziu cu toții. Pe contul ei.
Pe al lui doar poza lor de nu ta și una cu amândoi copii.
Asta depinde de persoană.
Sunt unii care nu le place să își facă poze.
Nu poți judeca pe cineva din cauză că nu își face poze.
Dar nu am judecat... off se pare ca nimeni nu ma intelege. Cautam si eu o persoana care sa ma aprobe pentru mine chiar e ceva ciudat
Eu am vrut să zic că există și persoane cărora nu le place să își facă poze.
Doamne In fiecare zi ma surprinde ceva.
Vai de voi, copii, ce generatie submediocra...
Ma faci sa rad. Ce e rau in a te poza? Sau de ce anume te legi ca nu prea vad argumente. Vai de voi copii? Tu esti batrana si tot pe TPU stai? Nu e mai grav vai de tine generatie inapoiata.
Daca el nu vrea sa pune poze nu inseamna ceva. Daca pune cate 10 sau mai multe poze in fiecare zi inseamna ca e obsedat.Mai bine sa nu puna.
Nu te Contra zic dar in 2 ani chiar nici una? In schimb cu masina lui are 10 puse numai intr-o saptamana
Nu e ciudat?
Si? Nu o face mai fericita pe iubita daca pune poze cu ea le instagram.Conteaza sa o iubeasca.
Stii ce e ciudat? Sa iti faci publica viata privata pe retelele de socializare. Asta e ciudat. Daca tu traiesti intr o lume in care nu existi daca nu ai poze pe Instagram si pe Facebook sa stii ca mai sunt si oameni care traiesc in realitate. Eu nici macar cu mine nu pun poze pe net, cine ma stie ma stie, cine nu nu are treaba cu pozele mele.
E ceva absolut normal in randul adolescentilor si n-am zis ca e ciudat sa nu pui deloc! Ciudat mi s-a parut el care are multe cu masina si cu el, dar cu fata nicht nimic.
Daca omul are masina deja nu cred ca mai e vorba de adolescenti. Si masina nu e parte din viata privata... masina poate sa apara pe net. Ma repet, e absolut normal sa nu iti faci publica viata privata
De ce sa nu fie vorba de adolescenti?! La 18 ani e un adolescent, dar in fine. Nu zic ca e ceva de rau sa te cintrazic... e normal sa sa nu iti publici neaparat viata privata dar exact la asta ma refer la 18 ani o fac toti nu e un secret sa ai iubit/iubita!
Dar probabil m-ai inteles tu gresit...
Tu ești genul ala care nu rezista 1 ora fără sa se uite la telefon asa e!?
Si mie mi se pare ciudat, dar uite că am cunoscut tipi care aveau relații de ani de zile și nicio poză cu tipele. Știi de ce? Pentru că se foloseau de Facebook să agațe și pretindeau că n-au iubite. Sunt foarte mulți care fac asta. Nu degeaba circulă glume de genul "daca intri într-o relație, pune o poza cu iubitul tău pe Facebook si daca nu îl revendică nimeni în 3 zile, e al tău". Asta nu înseamnă că toți o fac daca nu au poze cu iubi, dar e normal la generația lor sa te pună pe gânduri o chestie din asta.
https://m.facebook.com/....../story.php
Insfarsit un om inteligent! Asta cred si eu mare dreptate
Se pare ca tu esti ala? de dai raspunsuri aici la toti, du-te tu si traiesti viata afara nu pe TPU de dimineata pana seara baiatule.
Wtf )
Dacă atunci când ai o relatie te gândești sa se vadă pe rețelele de socializare atunci nu prea trăiești bine
Fb sau Instagramul nu reprezintă nimic din viața ta care ar trebui trăită fără sa te gândești sa postezi diseară ca ai ieșit cu nu știu cine sau ca ai un prieten nou
Trist
Fiecare intelege cat Il Duce capul.
Trist
Da Draga crezi ca nu se afișează cu tine pentru ca nu te postează pe rețelele de socializare
Dacă e ce bănuiești tu nu ar merge cu tine pe strada
Mai sunt și alte variante decât niște postări like uri și descrieri
Dacă ignori gesturile mici din relații și te gândești la o astfel de porcarie ai probleme
Nu cred ca stii sa citesti, asta este problema ta. Nu e vorba despre mine fata draga?
Dupa ce ca esti mai proasta decat prevede legea, te bagi ca musca in ****. Tu scrii fara ca inainte sa gandesti pe bune ca om mai prost ca tine nu am vazut.