Stii vorba aia referitoare la Romania? "Frumoasa tara, pacat ca e locuita!". Asta spune deja totul. Nu crezi?!
De tara sunt mandra, nu sunt mandra de locuitori.
Adevaratele noastre valori nu mai sunt in tara, au plecat demult. Putinele valori pe care le mai avem sau care se nasc aleg sa plece.
Adevaratele vedete nu sunt promovate si apreciate. Actorii buni mor de foame, in timp ce pitzipoancele si cocalarii se scalda in bani. Ce am spus eu stie toata lumea. Nici nu are rost sa comentam prea mult pe marginea subiectului. De ce sa ne facem sange rau? Daca pitipoancele si cocalarii predomina, asta e. Ei prind la public. O emisiune culturala nu face rating, deci mass-media se adapteaza. Romanul de rand prefera blonda plastifiata in locul unei emisiuni despre istorie? Ok, ii dam blonda senzationala in direct la televiziunea poporului. Nu comentam metodele prin care a ajuns blonda vedeta, trebuie sa pastram un minimum de decenta pe aici.
Cu riscul de a-mi lua multe voturi cu "stupid": Justin Bieber are voce? Din cate stiu eu la varsta lui vocea este in continua schimbare, deci inca nu o are bine definita.
A, da. Nici nu se compara Dar oricum e o vedeta fabricata pentru o anumita categorie: adolescentii.
Pai si daca spuneai ca are voce. pana la urma era parerea ta. No problem
Codruta întreabă: