Mancam ce ni se da Daca nu ne place ceva nu mancam, Cautm altceva Iar chestia cu prajeli etc sunt abureli Nu manca aia ca nu este bun nu manca cealalta ca nu este hranitor si tot asa Eu spun ca ori ce aliment este bun dar nu trebuie exagerat Iar cand vom avea posibilitate vom manca cea ce ne place Pana atunci rabdam Pa
Inainte nu tineam cont de ce si cum trebuie sa mananci dar problema cu ficatul(de la prea multe prajeli) m-a obligat sa renunt la mancarurile nesanatoase. Pur si simplu acum nu mai suport nici macar sa vad cartofi prajiti mi se face greata de la ei(si inainte mancam zilnic). Dulciuri mananc rar iar fast food doar asa o data la 2 saptamani. De cand am inceput noul regim de viata ma simt mult mai bine, mai energica, mai sanatoasa.eu cred ca atata timp cat nu facem excese si combinam mancarurile variat, nu o sa existe probleme.
Pai. eu nu mananc fast-food, prajelile nu prea imi plac, sucuri din comert nu beau decat extrem de rar(de cateva ori pe an). Legume si frute consum cam zilnic, carne - in general peste si pui, lactate - orice in afara de lapte. Problema e cu dulciurile; uneori cam exagerez
Am noroc ca asa e familia mea; dintotdeauna am mancat sanatos, asa incat corpul meu a ajuns sa respinga singur mancarurile nenaturale.
Mananc ce mi se da, pentru ca mi se da mancare sanatoasa.
Eu nu tin cont de chestiile astea.Mananc orice vreau, ora de masa nu e chiar fixa.Norocul meu e ca nu ma ingras de la alimentele de tip fastfood, depinde de metabolismul fiecaruia.ciaw
Toata lumea stie ca nu e bine sa facem abuz de dulciuri, mancare de la fast food etc si la fel toata lumea nu tine cont
probabil vegetarienii care nu cred ca nu se scapa si ei la ceva mai mult decat ar vrea sa manance.
la fel e si cu gunoaiele si cu orice alt lucru.toti spunem "ar trebui sa, nu e bine sa..." dar cine resprecta? cam nimeni din pacate.
Nu conteaza de ce spun altii. conteaza daca iti pasa de sanatatea ta. Prefer sa nu manac deloc decat sa mananc ceva fast food. Pentru ca mananc sanatos efectele se vad cel mai important nu am cosuri.
Liviuanonim întreabă: