| MaTrIx8378 a întrebat:

Sa fim sinceri, de ce aproximativ 80-90 % dintre fete, se uita intai daca respectivul baiat e ' frumos ' sau 'dragut'. De ce in ziua de astazi happy cam nici o fata nu se mai uita la el daca nu arata bine sau altele, Unde-i generatia aia cand nu mai conta frumusetea? de ce unele fete nu observa si calitatile cele bune si consta doar daca-i frumos si are bani happy, astept pareri happy.

3 răspunsuri:
| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Si invers... adica nu stiu.eu am 15 anisori :"> si am iubit.nu e cel mai frumos.dar asa cum e este al meu! si nu imi pasa cum arata respectivu.fiecare e cum l.a lasat Doamne Doamne:( :o3 awww.

| LoverholicRobotronic a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine.in ziua de azi se pune accent numai pe 'ambalaj' nu si pe 'continut'.eu am 13 ani si pot sa spun ca ma incanta cel mai mult personalitatea si modul de gandire al persoanei respective decat felul in care arata.nu ma intereseaza nici desteptaciunea nici popularitatea lui. poate sa fie si printul printilor dar daca se poarta ca un idiot nu are ce sa caute langa mine este adevarat ca fiecare avem niste 'standarde' in a ne alege un baiat dar unele fete sunt prea exagerate. in fiecare zi ma gandesc la chestiile astea...la fetele de varsta mea si chiar si cele mai mari care se ofera pe tava unor batuti in cap care le vor numai pentru formele lor si pentru faptul ca ii venereaza. fetele acestea nu fac decat sa se injoseasca si sa se faca de ras.sa nu spun ce prefacute si false sunt.nu zic ca sunt eu cine stie cine sa judec pe toata lumea...dar nu sunteti si voi de acord?

| sNukki a răspuns:

Banii castiga mai mereu. Ai bani ai de toate, poate mai putin prieteni adevaratihappy Toti romanii sunt pe propriul interes, asta este felul nostru de a fi, bine acum mai pot fi si niste exceptii.
In legatura cu frumusetea... de exemplu daca tu ai aveai, sa zicem o masina de lux, nu te-ai lauda prietenilor cu masina ta?! cam asa ar fi si in acest caz.
I: "Fata, ai vazut ce prieten mi-am facut?"
R: "Ce frumos e!"
Ei bine. cam asa stau lucrurilewinking