| Japonezul a întrebat:

Sa fiu cu prietena mea mai rece?
Sa nu le mai bag in seama pe celelalte? Am mai mult succes asa?
Am inteles ca daca nu le bagi in seama dar nu esti nici nesimtiti te plac ele(simpatie)
E adevarat?

Răspuns Câştigător
| DianaAndra1 a răspuns:

Poftiiim? happy.
1. Cu prietena ta nu! Nu trebuie sa fii rece.deloc.mie,de exemplu, nu mi-ar placea ca prietenul meu sa fie rece cu mine. what?!
2.Normal ca pe celelalte nu le bagi in seama.nu le bagi in seama adica nu flirtezi cu ele.Ca de salutat/discutat ceva normal poti facehee hee.
3. Poate ca inteleg eu gresit. Dar! Vrei simpatie de la prietenele iubitei tale / fetele din club, din parc etc? Daca da, inseamna ca nu tii la prietena ta. si stai cu ea doar asa, sa nu fii tu singurat wits' end.
Concluzia : Nu fii rece cu prietena ta. In niciun caz sa nu flirtezi cu alte fete, nici macar cand EA nu e acolo, stii ca si peretii au ochi happy. Discuti cu celelalte fete, dar subiecte generale, nu ce chiloti ai azi pe tine, care e marimea sutienului tau etc. happy.
...
Mai inteleg ceva happy Poate ca e unul dintre astea doua raspunsul corect. Vrei ca prietenele iubitei tale sa-i zica : da mai, e un baiat bun! si etc? Ok, atunci : nu fii nesimtit, nu scuipa(bleeeaaax), nu vorbi foarte urat. dar nici foarte frumos caa. poate se ajunge la altceva. happy. Si nu fii indiferent, de ce sa fii asa? Macar fa-te ca le asculti povestea.cand pe tine nici macar nu te intereseaza cum s-a sarutat cu nu stiu care tip. dar macar mimeaza ca esti interesat.Toate au fost cu nu. dar eh happy.
Succes! happy.

2 răspunsuri:
| kidu_6779 a răspuns:

Sa fii cu prietena ta mai rece?
No way... mie una mi-ar sari tandara daca prietenul meu ar incerca sa faca pe "interesantul" in modul asta.
Asa ar putea intelege ca nu iti mai pasa de ea sau ca iti este indiferenta.
Parerea mea e sa ai grija ce faci!happy
Mai bine ii arati ce simti cu adevarat.tonguehappy

| Stixie a răspuns:

Succes la ce?thinking
S`ar puteathinking