Buna Mihaela! nici nu trebuie sa ii arati ca il iubesti de la inceput pentru ca baietii se sperie repedede asemenea lucruri.Nu prea ar fi bine nici sa ii spui ca il placi. Poti sa continui sa vorbesti cu el pe mess doar sa nu exagerezi nici sa nu fi prea insistenta.Fi draguta si naturala, convereseaza cu el despre hobby-urile voastre, despre fete si baieti si relatiile dintre tineri si daca va cunoasteti mai bine si da semne ca te place il poti invita in oras(asta daca aveti un grup de prieteni comuni)daca nu atunci poate la o plimbare mult succes
Sfaturi...ar trebui sa incerci macar sa lasi timidatea la o parte, macar cat de cat.sa ii spui intr-o zi ca ai vrea sa iesiti impreuna afara.sa va plimbati.si incearca sa ii spui intr-un moment de liniste cand sunteti numai voi 2 ca il placi si ca ai vrea ceva cu el, nu ai de pierdut daca incerci, in schimb ai avea de castigat daca si lui ii place de tine.mult succes
Asta nue iubire... e mai mult o atractie :-J am patit si eu am fost total orbita si nu e bine, priveste realist daca el chiar sar uita la tine sau chestii de genu nu te arunca in vant dupa oricare
Andrei67y5 întreabă: