anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa incep cu inceputul : sint indragostita de colegul meu de clasa si stiu ca si el ma place. Anul trecut pe ne-au unit clasele i-a placut de mine iar in acest an sintem foarte apropiati ne tinem de mina la recreatie ma condus acasa de la scoala ...si altele dar acum citeva zile s-a intamplat ceva nu prea mai vb cu mine ma respinge ieri sa certata cu cea mai buna prietena a mea el crede ca nu imi pasa de el si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca tin la el!?

10 răspunsuri:
| MyShadow a răspuns:

Stii ce mi-a trecut prin cap cand am citit? Nu ai de unde sa stii laughing Ca a vorbit o fata cu el, care este geloasa pe tine si a inceput sa minta. Daca erati atat de apropriati si acum nu, inseamna ca a aflat ceva ce l-a suparat. Sigur este mana cuiva la mijloc. Intuitia nu ma insala in aceste cazuri. Trebuie sa vorbesti cu el, trebuie sa lamuriti aceasta problema. Cel mai bine ar fi fata in fata ( face to face), daca nu merge incearca prin mess, sau mesaje. Poate faptul ca nu esti in fata lui o sa-l faca sa-ti spuna mai multe. Daca te evita in fata inseamna ca la telefon nu poate, mai ales daca "intamplator" este cineva ( un prieten, frate, o persoana ce crede in tine si in el ) ca sa-l impinga. Asta daca nu se poate face to face. Depinde de el. Dialogul este cel mai bun. BAFTA! Chiar sunt curioasa de cum va iesi.

| avrika07 a răspuns (pentru MyShadow):

Ai vrea sa stii continuarea?

| MyShadow a răspuns (pentru avrika07):

De ce nu :d

Pai astazi i-am dat o felicitare cu valentine's day si a refuzat.Dar prietena mea sa impacat cu el (erau certati) s mi-a spus ca au avut o discutie prin care el spune ca vrea sa raminem doar prieteni ( nu stiu sigur daca se refera la mine ).La ultima lectie ma invitat sa stau cu el si mi-a spus ca un coleg sustine ca eu i-am dat o felicitare (ceie ce nu este adevarat) si i-am dat inca o data felicitarea mea si iarasi a refuzat (nu pot--- rs lui) si dc oare?! eu inebuneam in suflet dar am afisat un zimbet larg pe mutrisoara si gata. Concluzia ta?!

Poate pentru ca s-a impacat cu prietena sa si nu vrea s-o faca geloasa. Eu cred ca trebuie sa astepti, sa vezi cum decurge relatia lor. Dupa aia o sa-si dea seama si o sa se intrebe daca cu tine ar fi fost altfel, si gata. Tipul o sa decida daca o sa fiti impreuna.

Nu a avut prietena si nici nu are (dar am auzit de la el o posibila ana )> i-am spus un secret de al meu (numele meu de botez este ana si el de multe ori imi spunea asa >si cind spunea de aceasta ana se uita la mine si zimbea

De ce nu il iei direct? Nu-i spui ce sentimente ai tu, il intrebi cum a cunoscut-o pe aceasta fata. Daca spune ca face asta daca ii zici tu de cine esti indragostita, ii spui al doilea nume. Prea va ascunde-ti dupa deget :d

Mda cam ai dreptatene este putin mai timid si eu nu prea am curaj

Da oricum ma adaptez cu ideea ca sintem doar colegi, se uita la mine ma uit si eu nu (stau in banca mea si gata) uneori ma evita alteori sta cu mine nu stiu ce sa inteleg!

Fara curaj nu poti sa faci nimic.