| Trollerul a întrebat:

Sa incep, nu am mai avut o relatie de vreo 2 ani (am 17 in acest moment) si de la un timp, adica ceva luni bune, am o stare de singuratate, adica imi lipsesc momentele cand am avut o persoana draga in brate, sa ii spun cat de mult o iubesc, sa o sarut, si de ceva timp incerc sa imi gasesc o fata care sa imi placa si sa incerc sa imi intemeiez o relatie, caut de aici de la mine din oras si nu prea am succes, sunt multe pe care inca nu le cunosc si sunt simpatice, dar nu stiu cum sa ma bag in seama cu el, stiu ca facebook-ul este o solutie dar nici acolo nu stiu, de exemplu si acum imi place de o fata dar nu stiu daca am ceva in comun cu ea, ma gandesc sa ma bag pe ea si sa ii zic buna, dar apoi chiar nu mai stiu ce sa fac, ce pot sa fac sa scap de singuratatea asta ori sa imi gasesc o fata, vreau sfaturi in legatura cu amandoua problemele, deci?

2 răspunsuri:
| FetitzaDulcetzica a răspuns:

Sa te apropii si sa-i spui buna, apoi conversati si cumva ajungi la intrebare daca ere prieten si ii ceri celularul si tot asa*_*

| TeckTonik997 a răspuns:

Greu pe facebook, o fata normala nu se lasa asa oricine ai fi, eventual vreo parasuta, am incercat si eu, sunt exact in aceeasi situatie. Imi e dor sa pot sa ii spun cuiva tot ce am pe suflet, tot ce am facut indiferent de cat de absurde sau stupide sunt chestiile alea...