| razaila a întrebat:

Sa incepem:Stau eu cu un tovaras cu scuterele in padure.vine unu si cere o tigara. ii da tovarasul meu pachetul si fuge cu el.Se duce ala dupa el, dar nul mai gaseste. a 2a zi, vine ala care a furat tigarile la noi sa ne ameninte sa nu stiu ce, ca ne bate.Deci imi venea sa-i dau una in moaca dar nu puteam.Imi era frica.Plus ca mai era cu inca unul.Se ameninta ei ca vin cu nu stiu cine ca se omoara ca nu stiu ce laughinglaughing
Ce sa fac? Daca se ia ala de mine iar? sad Am o dorinta asa sa-i dau una in moaca dar imi e frica.

3 răspunsuri:
| Mady_1319 a răspuns:

Ce tarehee hee rolling on the floor Daaa-i, ce mai astepti?, arata-i ca nu iti este frica de el, chiar daca iti estewinking pa!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca o sa-i dai 'una in moaca 'cum spui tu dupa aia te va prinde si el. daca faci asta mai rau il irita.ai putea sa vb cu niste prieteni mai mari sau veri sa stea ei un pic de vorba cu el.

| razaila explică:

Sa sti ca nu mereu tongue
S-ar putea daca ii dau una in moaca sa se cuminteasca laughing
asa a patit un prieten pana la batut pe ala. dupa niste amenintari ca vine cu toti tiganii si cu toata lumea peste el, sa cumintit prostu rolling on the floor nici nu se mai apropie de el