Mai bine nu incep sa vb ceilalti colegi adica sa va barfeasca, sa faca glume proaste pe seama voastra
Dar daca nu merge relatia si ajungeti sa va despartiti esti sigura ca vei face fata situatiei?
Mrpproffesor, cum poti sa spui asa ceva? ok, inteleg sa ti se pare amuzant ca ai doi colegi
"pe bune" atunci cand esti in clasa a 5a, dar deja in clasa a 10a, sunt adolescenti cu suficient creier. Parerea mea tweety, este oricum aceeasi ca a copilului de sub mine, dar nu am acelasi motiv. Ma refer la faptul ca nu e bine, cel putin din punctul meu de vedere, sa ai un iubit care sa iti fie coleg de clasa pentru ca intervine monotonia. Sa il vezi zilnic, sa stii ca iti analizeaza toate miscarile, sa te vada pana si in diminetile cele mai proaste cand ai cearcanele de un metru pentru ca ai avut insomnii, a stii ca poate in momentul cand iti bagi un deget in nas te priveste. Nu stiu. E jenant si monoton, iar clasa a 10a, nu confera o varsta suficient de matura incat sa accepti sa iti evzi "alesul" zilnic. Parerea mea
Iar daca relatia nu va merge si va despartiti, va fi foarte urata treaba. Gaseste-ti un baiat din alt liceu. Sau cel mai bine, pune-te cu burta pe invatat, pentru ca la facultate o sa ai timp si minte sa iti alegi prietenii dupa cele mai bune criterii. pupici
Bună.
Ești prea mică pentru combinații și mai ales cu colegii.
Fugi de așa ceva, despărțirea doare mai ales când sunteți nevoiți să vă vedeți mereu.
Eu nu am ales niciodată această variată, lucrez între bărbați și la câți simpatizanți am, ar trebui să mă combin în fiecare noapte și m-aș despărți în fiecare dimineață. Doamne ferește.
Mai de la distanță că este mai bine.
Pa, pa.
Daca tu consideri ca nu aveti vipere care sa va incurce pe acolo prin clasa, da de ce nu!
Treaba e naspa in esenta.Ca dupa ce te desparti de el trebuie sa il vezi zi de zi timp de 3 aniDar daca tu zici ca ai avea vreun viitor cu el si te simti suficient de matura sa faci fata rautatilor colegilor... poti sa fi cu el
Sint si avantaje. dar si dezavantaje!
E decizia ta.
ca avantaj : iti poate lua oricind apararea, are cine sa te alinte in pauze, sa te conduca acasa...
dezavantaje:dupa despartire e naspa! Cam greu in acceai clasa. Eu m-am intilnit cu 2 colegi de la mine din clasa.
E decizia ta la urma urmei!
Eu sunt in a7a... da merge. Atata timp cat exista iubire intre voi do si va tratati ca de la egal la egal.
E ok...
Bft si mult sucesssss
Depinde de baza relatiei voastre... Adica daca tie iti place de el doar pentru ca e frumos, sau faimos, glumet etc... sau lui de tine la fel... Cred ca la 16 ani sunt destul de mici sansele ca o relatie sa fie de durata, dar totusi, daca este construita pe o fundament solid (incredere, sinceritate, cunoastere etc.) poate fi o chestie serioasa...
Io zic ca da.pentru ca este frumos sa ti petreci timpul la scoala prietenul si in plus nu lua colegii in seama daca iti place...combina te cu el...parerea mea
La inceput merg bine dat pe parcurs intervine o stare de sufocare... vrei si tu sa mai ai putin spatiu liber .sa iesi cu colegile... cehstii de genul asta...