| INCREDIBILus a întrebat:

Sa ma duc la filologie sau la mate info? Am peste 9, 50 media deci pot alege cam orice vreau vreau...
Ce facultati poti face de la filo, dar de ca m-i? Si ce joburi pot avea dupa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cât de pregătit eşti la anumite materii(mate, istorie, fizică, chimie, limba română, engleză, franceză, latină). Pentru mine, de exemplu, erau foarte uşoare materiile care-s " de bază " la filologie şi cu toate astea am ales să merg la matematică-informatică. Deocamdată nu sunt foarte interesat de ce facultate pot urma şi ce meserie pot avea după, dar din câte am înţeles de la profesori şi de la alţi elevi/foşti elevi, ai putea urma orice facultate doreşti, profilul acesta(matematică-informatică) pregătindu-te destul de bine în orice domeniu.

2 răspunsuri:
| SecretSmile a răspuns:

Profilul mate-info e cel mai complex profil..De la el poti merge la orice facultate vrei deoarece contine destule ore de romana 4-5, limbi straine si geografie. Eu ti-as recomanda sa mergi la mate-info! Acum depinde ce materii iti placwinking

| alexutza9912 a răspuns:

Si eu sunt in acelasi impas. dar parintii mei mau sfatuit sa ma duc la mate -info pentru ca am mai multe optiuni dupa ce termin decat la filo. de la filo poti sa te duci in massmedia, jurnalism, limbi straine din astea, dar daca te duci la mate info poti sa te duci la aceleasi ca si la filo dar mult mai multe peste ele....pana la urma este in joc viitorul tau asa ca tu decizi. bafta!