O sa fii foarte " gaurita", 1 la mana, 2 : o sa-si bata joc de tine toti. 3: te vor considera prietenii, familia. toti o "curva '!
Eu am avut o fata in clasa, de vreo 16 ani si era animatoare intr-un club. Pe facebook erau filmulete cu ea, cum dansa lasciv si chestii dintr-astea. Intr-o zi, eram cu clasa in laboratorul de informatica [ea era absenta] si a intrat cineva pe facebook si a gasit filmulete acelea. Toata clasa le-a vazut si a inceput sa rada si sa o critice. Dovada : Nu numai in ziua de azi, dar mereu, genul acesta de persoane au fost si vor fi privite ca niste prostituate. Mai gandeste-te ce fel de reputatie vrei sa ai .
De obicei baietii sunt inebuniti dupa animatoare, eu spun ca DA daca primesti salariu si iti convine dc nu? ai si tuh bani de buzunar take care
Parinti mei nu stiu nimica, dar ce mai conteaza sunt despartiti si eu am ramas an grija mamei dar sunt sigura ca nu o sa ma lase dar nici nu vreau sa o supar ca i-am facut multe deja sper sa ma antelegeti? de ex ma ambatam de mai multe ori fumam dar acum nu mai beau nu fumez am lasat de dracul mamei. dar imi place foarte mult dansul si de mica zicem cand o sa fiu mare o sa fiu animatoare
dar acum nu stiu ce sa fac!
Pff..si eu mi-as dori tare mult sa fiu animatoare :X:X:X.dar ma deranjeaza parerea celorlalti .
Animatoare...e o meserie,se castiga bani din asta,dar animatoarele sunt considerate un lucru stanjenitor, dar asta depinde de vointa ta, daca poti invinge vorbele tuturor.dar zic sa iei in consideratie si opinia parintilor.imi dai un id sa vorbim acolo iti voi da mai multe sfaturi
Anonimul35 întreabă: