anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa mai raspund vreodata la o intrebare de pe TPU sau nu? Am raspuns la multe intrebari de pe TPU si erau intrebari foarte ajutatoare si am respectat regulile cand le-am trimis, dar niciuna nu a fost trimisa catre cel care i-am raspuns la intrebare. Foarte rar se intampla sa fie publicate raspunsurile mele si e tare aiurea. Culmea ca o data am vazut raspunsurile la intrebarea cuiva care intreba care e cel mai bun antivirus si unul i-a raspuns "mata", ca sa nu mai spun ca unii trimit raspunsuri destul de aiurea. Deci astfel de raspunsuri sunt publicate si ale mele nu? Am respectat cele 3 regului dar degeaba. De ce oare? Acum nu ma mira daca nici macar intrebarea asta nu e publicata, dar in fine.

8 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Ba uite ca este publicat! Aceste lamuriri le poti face dand un email la contact@TPU.ro si-ti va raspunde un admin. Nu inteleg de ce s-a intamplat asta dar nu ar fi normal...

| zuzumic a răspuns:

E uite ca asta a fost trimisa cred ca ar trebui sa trimiti un meil persoanelor care se ocupa cu acest sait sa le spui problema ta poate se va remedia situatia... bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma intreb; oare sa mai raspund cuiva care nu are nici un nume? adica lui nimeni?

| gabriela_7862 a răspuns:

Si eu ma intreb de multe ori daca raspunsurile sunt verificate de cineva si am ajuns la concluzia ca chestia asta se face asa, cand si cand. pentru ca si eu am dat de niste raspunsuri...nu stiu, unii ar trebui sa se abtina daca n-au nimic ajutator de spus.

| bruno9432 a răspuns:

Pai in primul rand fa-ti un cont, nu mai raspunde anonim. Se mai intampla ca intrebarile sa fie publicate cu intarziere... mi pana acum nu mi-a disparut niciuna. Oricum fa-ti un cont si daca situatia continua contacteaza un administrator big grin bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti de putin timp pe site, se publica mai greu, gandeste-te ca nu numai tu esti in situatia asta, sunt multe intrebari si raspunsuri care asteapta sa apara pana si o zi interaga.Ai putina rabdare, dupa un anumit numar de raspunsuri (aprox 30), vor aparea imediat, normal, daca respecti in continuare normele de functionare ale site-ului.
N-ai de ce sa te superi, citeste acolo sus, in dreapta ecranului la "Intrebari frecvente" detalii referitoare la site, la useri noi si conditii.Bafta happy

| dianadiana a răspuns:

Mai mai, dar te ai trezit cu fata la cearsaf? laughing eu nup laughing aici esti sa ajuti pe cat mai multe persoane si sa fii ajutat daca avem noi cum sa ti rasp la intrebariwinking asa si eu nu ma plangwinking rasp pe care le dau vreau sa fie de ajutor nu altceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei bine o sa-mi fac cont poate ca ca, dar doar poate ca asa era problema.