Phoaaai, stii limba din danemarca?
Pai...daca aici locuiesc, tu ce parere ai?
Really? fain, si eu m-am apucat sa invat suedeza pe net, cas am auzit ca sunt asemanatoare limbile dar ce s ainveti pe net frate! 11 stiu si eu jag ar iettebra. a da si skall. that's all. oricum super tari
Tarile sunt super tari
Nu ai cum sa inveti dupa net pentru ca este o limba grea difera modul de pronuntie si multe alte reguli,, trebuie sa ai un fel de ureche muzicala,, asa imi place mie sa zic sau eventual ca mine sa faci 3 ani de mers la scoala zi de zi si dupa poti sa vb cursiv, plus ca multe cuv se pronunta intr-un fel si se citesc altfel... dar nimic imposibil, se aseamana daneza cu suedeza, mai ales ca suntem vecini la o ora de mers cu masina dk-suedia.
Eu n-am invatat so vorbesc, am invatat ca so ascult, pentru ca imi plac mult muzica, emisiunile si cartile si voiam sa stiu si eu. intelelg, mai ales ca ascult zilnic. am gasit, cu maaari eforturi un dictionar intro librarie si ma descurc. oricum ai dreptate, e grea, dar merita, pentru ca tarile sunt minunate. mi-ar placea sa vizitez stochholm, oslo si nordul suediei. poate ma asculta dumnezeu si imi face si mie treaba asta :p
Danemarca a fost jalnica.
Piesa aia e mai rea decat piesa cu care a participat anul trecut Mandinga.
Nu merita sa castige.
O fatuca de 22 de ani, in fata lui Bonnie Tyler. Pe bune, concurusul e arajat, devine prea evident.
Andrei67y5 întreabă: