| Deasonyka a întrebat:

Sa ne cunoastem zic.
Care sunt interesele personale pentru care ai alocat timp si resurse in ultimii 3 ani? *
(maxim 3 interese si ce anume ai intreprins pentru aceste interese pana in prezent)
Sa va aud!

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ce mod interesant de a cere sa ti se facă tema laughing

| Castiel a răspuns:

Am incercat sa devin supa la plic avand ca rezultat infundarea canalizarii cu taitei.

Nu am avut timp sa ma gandesc la altceva caci inca muncesc 12 ore /zi ca sa-mi permit supe la plic. Inca incerc...

| Freya1 a răspuns:

Recunosc spre rusinea mea ca nu am realizat nimic in ultimi trei ani decat o noua relatie.
Am incercat da imi gasesc o profesie ce sa mi se potriveasca si am pierdut timp pentru ca nu am gasit mare lucru. Apoi cand am gasit ceva ce putea sa imi placa m-au lovit problemele de sanatate si de atunci "investesc" nervi pana o sa reusesc sa ma fac o data bine sa reusesc sa fac ceva cu rahatu asta de viata.
Singura mea mare realizare este ca am reusit sa ies din fosta relatie ce nu mi se parea ca e ce trebuie si mi-am canalizat toata atentia spre actuala in care am investit cel mai mult timp, suflet, rabdare si iubire.

| SilentRain a răspuns:

Nu vreau sa ne cunoastem

| Treaem24 a răspuns:

E bine si 12 ore lucrate nu ca mine lucrez 24 dorm 4 ore mai lucrez 6 ajung la 7 seara acasa dorm 6 ore si incep iar