| mystik a întrebat:

Să ne imaginăm o situaţie: aveţi iubit şi într-o bună dimineaţă primiţi o livrare la uşă - un frumos buchet de flori şi un mesaj de la un necunoscut. Iar mesajul nu este unul de disperare sau de admiraţie profundă gen "m-am îndrăgostit de când te-am văzut prima oară, nu am linişte, mi-ai răpit inima, sunt nebun după tine" etc. Nu. E un mesaj, simplu, original, plăcut şi sincer. Sper că aţi înţeles că gestul nu-i aparţine iubitului.

Întrebare: cum aţi reacţiona? Aţi fi curioase să ştiţi cine e autorul gestului? V-ar tenta să-l cunoaşteţi? Nu contează dacă e corect sau nu, nu contează ce-ar zice iubitul. Vreau să ştiu care vă este primul gând, prima reacţie. Mulţumesc mult.

3 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

Sincer nu as fii curioasa sa descopar cine e, m-as gandi doar asa pe urma as discuta cu iubitul meu si ne-am amuzahee hee

| paramore a răspuns:

Bogdanst eu cred ca s-ar supara mai tare dk as indaga fara sa-i spun, pentru ca il cunosc, asa ca as face totul impreuna cu elwinkingintelegi?

| Bogdanst a răspuns:

Eu spun ca si baiat, sa nu te amuzi pe chesti asta cu iubitu, pentru ca faci o mare prostie, cum ti-ai bate joc de el... Te interesai sa vezi cine la trimis, si apoi daca aflai vb cu el.Sa vezi ce vrea de la tine big grin