anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa nu radeti. dar mama mea,tatal meu, bunica mea. toti ma urasc din familie.Mama mereu imi vorbeste urat.imi spune ca ma regreta.ma injura odata mi-a spus sa raman muta.mereu ma bate.ma loveste si ma face sa plang. niciodata in viata mea absolut nimeni nu m-a consolat. si este foarte tragic.cand vad mamele ca isi consoleaza copii plang. daca plang in casa mama mea ma bate foarte tare ca plang.si cand ii explic ca de la vorbele ei plang si ca ma raneste.si cand ii explic ea rade si spune,, eu te ranesc )?" si ca sunt doar o mucoasa si moare de ras. viata mea este urata.Astazi mi-a spus ca ma uraste,ca ma regreta,"de ai crapa odata", mi-a spus astazi sa plec din casa.sa nu ma mai intorc niciodata.astazi a inceput sa ma loveasca pur si simplu.eram in bucatarie, mi-a spus sa ii dau o farfurie si m-am uitat la ea. atunci s-a incruntat si a facut panarama mare.toti ma urasc in familie.Nimeni nu ma iubeste din lumea asta.ii explic de atatea ori ca ma doare nu o intereseaza.cand vad mame care isi imbratiseaza copii plang si ma doare foarte tare. Tata cand ma bate ma loveste cu bestialitate.Au mai incercat sa ma omoare.mama.cand stateam cand eram mica pe canapea.s-a urcat si calca cu picioarele pe mine.imi amintesc ca ea ma batea foarte tare la 2 ani, si ma gandeam atunci ca nu sunt mare sa ma bata.de la tata.am o sensibilitate la nas.cand eram foarte mica mi-a dat odata o palma peste fata si mi-a curs prima data sange din nas.de atunci mi-a deplasat un os si m-am dus si la medic si a trebuit sa iau tratament, am si sinuzita.Cred ca ma inbolnavesc.ma doare foarte tare capu mereu,cand cineva tipa, sau vorbeste non stop. certandu-ma ma doare foarte tare capul si cand le spun rad de mine...m-am saturat...Ce credeti sad? Funda +vot. Nu radeti va rog

P.S. Fara raspunsuri stupide

25 răspunsuri:
| 1112 a răspuns:

. Salut. imi pare foarte rau pentru tine. daca chiar e adevarat ce spui. nu stiu ce sa zic, ceva rude apropiate nu ai? sau niste prieteni foarte buni? incearca sa iei legatura cu cei de la protectia copilului. dar inainte de asta, gandeste.te foarte bine, pentru ca daca suni acolo s.ar putea sa ajungi la orferinat. sau poate ai norocul sa dai de o familie foarte buna. straight face. sau mai rabda putin pana faci 18 ani. invata bine la scoala. ca sa ai o cariera buna mai departe ca sa ai un rost in viata. cati ani ai?

| Corinnààà a răspuns:

Vin-o la mine, te primesc cu drag dar lasand la o parte visele cel mai bine ar fi sa contactezi Protectia Copilului. Chiar daca te vor duce la orfelinat nu vei mai auzi tipete, nu vei mai fi lovita si vei avea pe cineva care tine la tine. O sa iti dau in privat id-ul meu.

| Corinnààà a răspuns:

Acum vad ca esti anonima. Nu vrei sa-mi dai id-ul tau?

| Iulian03 a răspuns:

Pai... Stai la o prietena daca ai prieteni pentru 10-11 ore. Daca si bunicii te urasc asta e prea de tot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e adevarat ce spui, nu pot decat sa iti spun sa contactezi protectia copiilor, dar daca te decizi sa o faci, sa fii constienta ca s-ar putea sa ajungi la orferinat.
te compatimesc, imi pare rau sincer si nu pot decat sa-mi doresc toate cele bune pentru tine.
Mai ai putina rabdare, invata bine, la 18 ani vei scapa. Traieste in asteptarea viitorului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare sincer rau de tot ce ti-a facut familia ta. Poate ei nu inteleg ca a avea un copil este cel mai mare dar din lume. Daca tot vor sa scape de tine, inseamna ca te-ai nascut in conditii grele, poate si de asta familia nu te vrea, ca sa-si mai imbunatateasca sursele financiare.Dar gata cu asta! Nu vreau sa-ti trezesc ganduri rele! In caz ca suni PROTECTIA COPILULUI, familiei tale li se va cere sa raspunda la tot ce a facut, iar atunci ar putea trai cu razbunarea pe tine.Dar daca insa gasesti vreo ruda apropiata(nu neaparat chiar ruda, poate o familie a unui prieten)poti sa le ceri sa stai o perioada scurta de timp, acolo poti sa-ti gasesti insfarsit calmul. Sper ca te-am ajutat!

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Stiu ca e tarziu sa te mai ajut, dar te rogg spune-mi ca s-a rezolvat! Urasc sa vad alte persoane atat de chinuite de propria familie. Daca se poate numi familie?!

| selysol a răspuns:

Ce tragic! aia nu sunt parintii tai! nu poti merge la bunici? sau si bunicii te bat mai bine ai merge la protectia copilului... sad

| sowhatt a răspuns:

Nu cred ca pot sa te sfatuiesc cu ceva dar daca este asa cum spui...este urat sa iti tratezi copiii asa...alte rude nu mai ai? macar cere-le ajutorul si daca nu se mai poate, contacteaza protectia copilului.imi pare sincer rau, in curand o sa ai si viata ta si o s-o traiesti asa cum vrei! happy kiss happy

| MariaMarya85 a răspuns:

Au mai trecut anii, s-au mai schimbat parintii tai?

| Cordelia a răspuns:

Cred că e cea mai tristă poveste :'c. Imi pare rău pentru tine, mai bine ai contacta protecţia copilului.

| GangstaGlock a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci! Stil,, Gangsta Nigga''! Ii bati! Daca nu poti cu pumnii iei o bata sau ceva si le spui si vorbe dure! Eu nu rad de tine dar eu nu as suporta mai ales ca-s baiat daca eram in locul tau ii bagam in spital pana acum!

| ღSოiℓεFօгMεεღ a răspuns:

Daca este adevarat ce spui imi pare foarte rau si da, singura solutie este contactezi protectia copilului, este foarte tragic ce traiesti insa nu cred ca daca vei suna la protectie tu in persoana va functiona va trebui sa o faca un vecin care stie problemele acestea si ceilalti vecini sa aprobe. La mine in oras este un caz asemanator, dar este foarte urat din partea familiei tala ce fac, nu stiu ce sa iti mai zic, imi pare sincer rau. Cand vei avea 18 ani vei scapa insa trebuie sa inveti sa traiesti pe cont propriu, ai putina rabdare sad.

Răspuns utilizator avertizat
| LoVeYoUtO a răspuns:

Invata sa fii tare sa nu ii mai bagi in seama daca te jignesc nu mai pune la suflet sh mama mea vb urat cu mine dar nu m-a batut sh injurat sh ma simt prost sh stiu cum te simti deci fii tare daca nu vrei sa ajungi la orfelinat

| bubu06 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine...sad
Eu una te sfatuiesc sa te duci la Protectia Copiilor:*

| Pikenia a răspuns:

O doamne! Sper sa fie adevarat ce spui. In acest caz, ar trebui sa pleci la ceva rude, bunici, matusa, unchi, etc..pana se rezolva problema..sau pana faci 18 ani. Poate daca pleci o vreme, parintii tai se vor calma si isi vor da seama de greselile lor, si va fi bine. poate ei te vor cautahappy Dar daca (scuzati cacofonia) chiar crezi ca nu se poate, cum zice @Yoyoyoana, ar trebui sa contactezi Protectia Copilului, cu riscul ca poti ajunge la orfelinat.
Oricum, sper ca te.am ajutat macar putin, asa cum as proceda eu. Mult succes si nu uita ca Dumnezeu e sus si vede! :*

| ASAF204 a răspuns:

Mama ta chiar e IDIOATA RAU DE TOT.

| Raluka2002 a răspuns:

Nu m.am gandit niciodata ca exista si asa o viata cum ai tu! Chiar imi pare foarte rau pentru ce ti se intampla si in timp ce citeam povestea ta ma luau lacrimile, serios! Oricum vreau sa iti spun sa te duci cat mai repede la Protectia Copilului! Sau daca nu mai asteapta cativa ani si mutate intr.un apartament si angajeazate undeva! Mult succes! kiss happy

| Julieta007 a răspuns:

O doamne! este ingrozitor.eu care ma plangeam ca duc o viata grea. daca este adevarat tot ce ai scris ar trebui sa contactezi protectia copilului de urgenta iar daca nu ar trebui sa fugi la o ruda sau un prieten...dar asta nu este o solutie tocmai buna si nu as vrea sa-ti dau asa un sfat dar este ingrozitor de trist! Te rog pentru binele tau salveaza-te si suna la protectia copilului este cea mai buna solutie!

| MariusTorres a răspuns:

Trebuie sa suni protectia copilului e cea mai trista poveste pe care am auzit-o imi pare rau sunt chiar cei mai raii parinticrying

| MarinClaudiu a răspuns:

Hahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahaha ce mps

| MarinClaudiu a răspuns:

Hhahah

| Abureala_La_1997 a răspuns:

Sincer e chiar oribil ce spui tu aici... incearca sa mergi la cineva ce te iubeste daca nu ai pe nimeni poate te consoleaza o prietena un iubit(daca ai) (daca nu fa-ti) si vorbeste cu el/ea sa te lase cateva zile sa stai la el/ea sa vezi daca le trece parintilor tai daca nu poti contacta protectia copilului