| Amanda1 a întrebat:

Sa presupunem ca pedeapsa cu cureaua de la parinti ar fi legala in Romania, ce procent din parinti Romani ar folosio pentru disciplina copiilor?

5 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

45%

suntserios
| suntserios a răspuns:

Când o să mai continui acest mini război din frustrarea că ai fost pedepsita? Mai bine încercai să înțelegi de ce te au pedepsit și să înveți ceva din asta.

| Amanda1 explică (pentru suntserios):

Nu are legatura

| darrio2007 a răspuns (pentru Amanda1):

Ba are foarte mare legatura. Nu intelege ca sunt de acord cu violenta in familie.
Dar noi astia care am prins si alte vremuri, am cam simtit cureaua pe pielea noastra. Si marea majoritate suntem realizati in viata. Cu tot sistemul ăsta tampit din vremurile actuale. Nu ne credeam atotstiutori, ca voi acum. Cand dati de greu tot parintii sunt cei mai in masura sa va ajute.

| Laura678 a răspuns:

Bună,mi se pare și mai trist sa ne gândim la asta.
Nu rezolvi nimic ca părinte dacă îți bați copilul, doar vei racii relația și îl vei face pe acesta sa te " urasca".
Cred ca cu o vorba buna educi mult mai corect un copil, adevărat și faptul ca si acesta nu te asculta în totalitate și face multe greșeli, dar din acestea învață.
Iar dacă tu ca adult te pui la mintea unui copil care încă este în creștere si mai are multe de învățat, înseamnă că problema este la tine.
Nu îți pot da un procent concret, dar exista mulți părinți care trăiesc cu concepția asta : " Bătaia este rupta din rai" ( o afirmație pe care nu o sa o susțin niciodată)

Întrebări similare