Eu iti sugerez sa stai cu fata de la tine din clasa. Pe ea o cunosti, stii ce ii place, aveti un loc comun in care sigur va intalniti sigur, va fi mai usor de cucerit pentru ca deja o cunosti suficient. Fata pe care nu o cunosti, nu poti sa te atasezi de ea doar prin mesaje pe messenger fara sa o stii ca persoana si astfel de relatii sunt periculoase. Optez pentru fata de la tine din clasa.
Succes!
E a 3-a intrebare la care-ti raspundCu siguranta fata din clasa. Poate simte si ea la fel
Pai eu zic sa alegi fata din clasa de la tine. Poti sa comunici mai mult cu ea si in plus e langa tine. Eu in locul tau as fi geloasa daca as fi cu un baiat din alta scoala cine stie ce face acolo.
Cum iti cam spune toata lumea, as alege tipa din clasa ta.
Adica pe ea o cunosti si poti avea incredere in ea, vezi cu cine sta, ce face...
In schimb la cealalta nu poti stii daca place pe altcineva sau sta cu alt baiat /este combinata cu alt tip.
Asa ca alege'o pe cea pe care stii tu ca tii mai mult>
Mmm pai doar tu sti ce simti poate e si asta poate este din cauza ca te-ai cam plictisit de eabebe_mik_skumpik e id meu daca vrei sa vb mai mult