N-ai pe ce sa strici banii? nu sunt bune tigarile.eu am 18 ani si nu fumez.am mai tras si eu fumuri, dar ffffoarte rar.nu-mi trebuie tigari
Pff, eu am fost fumatoare 3 ani si mi-a fost foarte foarte greu sa ma las. iti termina banii, sanatatea si frumusetea. dar ca sa te convingi singura intra aici: http://sanatate.ele.ro/......2816.html.
mai bine sa previi decat sa combati. :)
Buna`!
sa stii ca pe la inceputul anului scolar (sunt in clasa a9`a) au si o fosta colega de clasa actuala colega de liceu am vrut sa incercam ceva"nou"
stii cum e incercarea moarte n`are
bine intseles pentru mine n`a durat mai mult de o luna ca m`am "lasat" adica nu simteam nevoia sa fumez si ma simteam ff rauiar acum nu pot sta in apropierea fumului`...pentru simplul fapt ca imi intoarce stomacul pe dos( si da`tsi seama cat de greu e pentru. ca parintsii mei fumeaza)
eu fac parte din cazurile ff fericite care se pot lasa fara nici un efort
dar colega mea inca fumeaza chiar daca nu isi permite financiar( "o aprovizioneaza" o colega de clasa a ei)
deci eu zic sa nu va apucati de fumat...
b3 happy!
Fumatul are o gramada de dezavantaje fizice!
1.imbatranirea tenului
2.imbatranirea tenului mult mai rapida decat normal
3. exista multe riscuri de boli si tumori
4. ti se ingalbenesc dintii
5. o sati miroasa hainele urat
6. o sa ti se ingalbeneasca mai jos de varfuri sub unghie degetele
7.respiratia...
8. te aduce la moarte mai repede.
asa a, sfatul meu nu te apuca
si eu am 14 ani si nu imi sta in gand
De banii pe care ii dai pe tigari ti-ai putea lua alte lucruri utile. Daca te vei apuca te fumat te asigur ca vei regreta, tu decizi.
Mie nu mi s-a parut ca are un gust bun cand am incercat din contra, e oribil, ma ineaca, nu suport nici macar fumul ma ustura pe nas, pe gat.Bv tie ca te poti stapani.
Crezi ca fumatul are vreun avantaj? Da am fumat, dar la prosteala. Nu face prostia de a te apuca, la 9 ani poate ti-a placut pentru ca era ceva nou, daca o sa te documentezi mai mult o sa observi ca iti distrugi viata fumand.
N-am incercat niciodata si nici nu m-a tentat. Nu mi se pare ca sunt mai "cool" daca fumez, si exista numai dezavantaje daca te apuci de asa ceva. Parintii mei s-au lasat cu greu de obiceiul asta prost, si ii apreciez mult pentru vointa de care au dat dovada. Pe ei si pe toti care au reusit sa se lase sau sa stea departe.
Ca o concluzie, nu-ti recomand sa te apuci de fumat, pentru ca nu-ti aduce niciun beneficiu.
Fumatu' e al dracu' stăi liniştită că eu la 6 ani fumam ţigările de la unchii mei până m-a prins bunica şi mi-a dat o mamă de bătaie de acum am fobie de ţigări şi când miros una mi se întoarce stomacu' pe dos >
Nu nu am incercat si nici nu vreau.Este o prostie pe care dai banii si te imbolnaveste. este un fel de otrava. cand eram mica aveam vreo6 sau 7 ani un vecin mi-a bagat tigara in gura. tuseam intruna iar mama m'a dus la medic.medicul mi-a spus sa nu stau in fum de tigara, pentru ca ru sunt foarte sensibila iar daca inspir fum de tigara o sa am o raceala puternica la plamani care poate provoca chiar si moartea. de atunci nu mai stau in fum de tigara
Eu am fumat timp de 3 luni.si am 13 ani. da n-am mai pus gura pe o tigara de un an.nici nu mai vreau sa aud de ele miau creat foarte multe probleme cu parintii si toate astea pentru ca vroiam si eu sa fiu "tare"
StanciuMihaela întreabă:
anonim_4396 întreabă: