| RoxanaRs a întrebat:

Sa te duci pur si simplu si sa saruti un baiat, e ok? Adica nu e prea indraznet, nu?

Răspuns Câştigător
| simomih a răspuns:

Depinde..de caracterul si comportamentul lui, de al tau.Depinde de lucrurile pe care le apreciaza el:indrazneala sau timiditatea..depinde daca ti-a dat sau nu semne ca te place. Oricum iti admir curajul, denota ca esti o persoana directa, indrazneata, care nu se teme sa -si asume riscuri.Mult noroc!happy

| RoxanaRs explică (pentru simomih):

Ideea e ca noi ne-am mai sarutat, iar de atunci nu am vorbit mai nimic, nu am fost impreuna si nu am mai deschis subiectul acesta, deci chiar nu stiu de ce nu am continuat sau ceva. Eu as vrea sa incerc sa fiu indrazneata pentru ca m-am saturat sa stau de-o parte si sa privesc totul ca pe un tablou. Pe el il atrage indrazneala, atat si timiditatea putin.

| simomih a răspuns (pentru RoxanaRs):

Daca v-ati sarutat e clar ca nu e timid. poate nu te place. poate place pe altcineva..nu vreau sa te intristez.dar daca nu a facut nimic dupa probabil nu isi doreste nimicsadNu cred ca e bine sa mai faci nimic.te-ai lasat sarutata.e suficient! Ar fi aiurea sa fii tu cea care face primul pas..si el sa te respinga.sad

6 răspunsuri:
| AlohaFromHawaii a răspuns:

Depinde.

Răspuns utilizator avertizat
| anapricopi76 a răspuns:

Nu,bineinteles ca nu faci ce simti tu.

| Livia_Petriman_1998 a răspuns:

E cam indraznet si mai bine astepti sa te sarute el

Întrebări similare