In tarisoara asta abia iti gasesti un loc de munca cu facultate dar mai fara! Artisti se stie ca sunt muritori de foame. Din cate am vazut majoritatea tinerilor pleaca peste hotare si isi fac un viitor acolo. Foarte putini sunt cei care raman in tara. Si cei care raman muncesc destul de mult pentru traiul de maine. Si eu ma intreb ce voi face dupa ce termin liceul si nu prea vad reaspunsuri p-aici. Bun venit in Romania!
In principui iti dau dreptate, dar legat de prima chestie pe care ai zis-o am ceva dubii.
Facultate iti ofera mai multe avantaje in a obtine un loc de munca doar in domeniul in care o faci. Daca eu fac facutlatea de litere am mai multe sanse sa ajung prof de romana decat daca n-as face-o, dar in rest nu imi ofera vreun avantaj. Daa vreau sa muncesc intr-un alt domeniu tot nu ma ajuta, iar in Romania stim si noi ca exista prezentatori TV care au terminat ingineria, matematica si mai stiu eu, deci facultati fara legetura cu meseria lor. Eu d'asta n-as prea vrea la facultate, ca pierd 3 ani pe acolo si intr-un final parca vad ca ajung sa muncesc intr-un domeniu total opus, in care puteam ajunge la fel de bine si fara facultatea respectiva.
Aici îţi dau mare dreptate.
alyn21 întreabă: