Nu stiu ce sa zic dar si eu am avut parte de "smecherasi" prin cartier.Cel mai bine e sa-i eviti si daca vor sa joace fotbal acolo unde jucati voi deja...pai na cam trebuie sa plecati.Gasiti-va un alt loc de petrecut timpul. Daca va prind mai bine va cereti scuze(chiar daca nu merita), iar daca va provoaca nu reactionati ca s-ar putea sa v-o luati.In timp daca nu socializati cu ei va vor lasa in pace.Asa era pe la mine prin cartier.Succes!
Mai chiar am avut si noi probleme la scoala aprox la fel, noi am apelat la diriga si ea a sunat la politia de proximitate care frecventeaza des zona, trebuie sa vorbesti cu parintii, iar ion cel mai rau caz, iti chemi pe cei mai tari din cartier sa-i bata pe aia
Mai Omule nu-s chiar nai ce sa faci icnearca sa vorbesti cu sa-ti ceri scuze chiar daca n-ar fi vina ta dar incearca sa vb frumos cu el si cere-ti scuze fa cumva sa te impaci cu ei ca asa nu vei reusi mai nimica daca ai id lu ila desi nu prea cred inecarca sal calmezi putin si vb cu el chiar daca esti timid si eu sunt destul dar cand patesc asa ceva icnerc sa vb cu ei si sa nu ne incaieram unu cu altu Sper ca te-am ajutat
Nu stiu daca eu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, insa iti pot spune ca ar fi bine sa ii eviti pe cat posibil si sa ii ignori pe acei baieti.
O seara buna!