Buna, nu ai ce face la politie. Daca fata respectiva nu a cunoscut independenta si nu si-a format increderea de sine din cauza controlului parintilor, degeaba incerci tu acum sa o salvezi.Are nevoie de terapie. Asa a crescut in ani de zile, are mindeset-ul format deja, damage done, nu se va schimba peste noapte doar ca ii spui tu. Poate apela la psihologul liceului, daca acesta are unul, si nu trebuie sa plateasca bani, fiind inca eleva.
Apoi, daca stii ca parintii ei dau in ea ca in animale, de ce ai chema-o la tine, astfel ducand la un alt scenariu in care va fi abuzata deoarece a actionat asa de capul ei, dupa ce i-au interzis? Sunt metode de a gasi solutii si sunt metode de a complica lucrurile.Cred ca pricepi ce doresc sa spun.
Nu ai ce sa denunti la politie. Chiar daca ea are 18 ani nu inseamna ca poate gandi ca un matur.
Parintii ei o cunosc mai bine decat tine, stiu ei ceva.
Si de ce ar trebui sa doarma la tine? Sau cu tine?
E clar de ce vrei asta, probabil stii ca iti va pica usor la pat.
Nu,eu doar voiam să vină la mine o noapte duapia se ducea înapoi la părinți ei.I-am spus că am găsit un film fain și dacă vrea sa vină la mine să ne uităm..Nu este vina mea că vă gândiți numai la sex și lucruri rele.Și normal că fata nu se maturizează dacă nu va începe să ia decizii de una singura mai ales daca nu are puterea de a se exprima și a fi liberă.
Chestia cu filmul este cam invechită.
Hai să lăsăm vrăjelile.
Așa este știu că este învechita.dar nu însemna că toți oamenii sunt răi..nu-i mai baga pe toți în aceași oală.
Ești hienă mare rău de tot, rău de tot.
Ști cum să iei omul, ai plătica la tine, ești rafinat arunci la fileu invitația apoi te arunci ca salvator! Ești o hiena instruită și precaută, ști când săte retragi, când vezi că pericolul poate să-ți bată la ușă, și ști când să-ți faci apariția, ca "băiatul""bun"
Eu sunt enorm enorm se sigur 10000000%%%%% de cei în mintea ta bolnavă și plină de golneală, și vagonțeală!, nu nai nicio treabă cu " să vedem un film" la toată treaba ta, toată intenția ta, este să-ți bați de fata aia.
fiindcă tu ești conștient de situația ei când vine vorba de libertatea ei, fiindcă tu ești conștient situația ei de acasă dintre ea și mama ei, tatăl ei, la tine treaba ta este sigur, dacă fata aia pășește la tine la tine în casă tu ști cu cine ai de aface, și ști cât o duce pe ea mintea și până unde poate gândi ea la maximul ei!
Tu prost nu ești, tu faci pe prostul! Și ai o scholă mare în privința, la ce-ți dorești de la un om slab de îngerul ei, slab cu inima ei, si sufletul ei, ști cum săte Joci cu naivitatea, inocența unui om instabil emoțional, ești un manipulatori înzestrat cu cunoștințe în privința la ce-ți dorești de la un om și ști cum să-l iei!
Tu iai spus!
Să vină la tine de ce oare? Ca sa fi pansamentul ei emoțional, ca apoi să vezi cât duce mintea, deja tu ești în avantaj când ști situația tensionată dintre ea și mama ei, iar atunci tu ce faci? îi dai impresia că ea poată să-ți spună ție ori si ce că tu vei fi acolo la "bine" și cu siguranță la rău ei! îi asiguri un loc unde ea poate să-și exprime toate problemele ei, iar tu nu o să faci nimic decât săi dai falsa impresie că "o asculți" că "o înțelegi" ești acolo pentru ea la orice "necaz și supărarea de a ei," iar când ea vedea "susținerea" din partea ta și ca are un loc sigur de mers dacă are orice problemă cu părinți ei, tu ce faci? Vai da ce ai pățit vai da iar sau loat de tine? Offff știu știu( bagi vrăjeală emoțională) iar apoi o dată ce iai câștigat încrederea total este pe mâinile unui nenorocit fără Dumnezeu, fără frică de Dumnezeu care de la bun început ai avut același scop s-o aduci în dormitorul tău
Dar toată școala ta de "salavatorul ei" "băiatul bun"" si înțelegător" bine înțeles că nu era toată jmechria ta asta și? Exactă!
Era ca tu să o convingi ca toate presiunile ei, toate problemele ei cu părinți ei au adus-o în starea de a ajunge cu tine în pat! Tu ai stata în umbra și mintea ei tot timpul ăla că să-ți faci jocul și planul implementat in mintea ei, fără nicio suspiciune, fără ca să-și dea seama, sau ca să de ade bănuit ceva la tine! Tu ști de la bun început ce vrei de la ea! Să-ți bați joc de ea pentru plăcerile tale bolnave mintale! Tu vrei să se atașeze de tine, ca să poți profitat de vulnerabilitate ei și slăbiciunile ei.
"Oare să fi fost toată teama ta ca na dormit ea la tine Niciodată" și de asta vrei tu săracul de tine să doarmă tine!
Și ce fel de libertate de a se exprima? I-ai fi putu tu oferi De care libertate vorbești tu? Dece să doarmă la tine? O fată de 18 zece ani! Ușor influențabili și instabilă la vârsta aia!
Este mare infect ăsta!
Domnule darrio2007. Are scholă! Prost nu este, vrea să pară!
Multumesc pentru funda. Daca stam ne gandim, sex face oricine, dar nu oricine poate deveni parinte.In cazul acesta, putem deduce ca oamenii isi exercita total controlul excesiv fiindca au avut la randul lor acelasi tip de parinti si au ajuns foarte bine (not), lucru de mandrie in conceptia lor, sau pentru ca sunt plini de anxietate cand se raporteaza la lumea in care traim si e infinit mai usor sa o tina pe ea,, in lanturi'', decat sa isi lase copilul sa zboare, asa cum e normal, si sa isi infrunte temerile de parinti anxiosi? Nu are sens sa mai spun ca cel mai probabil au transmis anxietatea si fiicei, mai departe.Cam asa functioneaza trauma generationala.Totusi, sunt doar niste presupuneri, banuiesc ca tu cunosti mai bine situatia lor familiala.
Andrei67y5 întreabă: