Pot sa te intreb cati ani ai? D
in unele clase nu se intampla asa, deoarece sunt unele clase care, inca, in sunt pline d copii cu fite si impresii.
in unele lase normale elevii se inteleg bine intre ei, le pasa unii d ceilalti...
voi va comportanti ca niste copilasi rasfatati si pot sa pun pariu ca voi, cele 3 fete, va considerati apreciate si invidiate si shukare, insa(imi pare rau sa va distrug visele)pot sa pun pariu ca toata clasa va uraste chiar si acei baieti.eu zic ca ei se folosesc d voi.
Il chemam pe Ernest? Problema grava, nu gluma!
Stai linistita, va dau cate o periuta la fiecare si va rezolvati problemele.
La noi in clasa nu se intampla. se aleg parteneri din alte clase, sau uneori alte scoli .
spune-ti s voi ca nu sunteti deloc implikte, si ca "y" nu ar trebui sa fie gelos pe "X", mai sunt si alte fete.
fundita?
Relatiile intre colegii de clasa sunt cele mai proaste relatii care pot exista. Incercati sa va faceti prieteni la alta clasa.
Soro. scuza-ma, dar e penibil. baietii aia sunt prea prosti daca se cearta si distrug prietenii pentru niste pi2de. si sunt sigur ca si voua va place sa-i provocati. si o rezolvare n-am, lasa-i sa se bata precum chiorii, dupa o bataie, doua cand or sa vada ca toti ies sifonati. n-o sa le convina si o sa se linisteasca.
Am o intrebare cu ce te afecteaza pe tine asta? Fi desteapta si imprietenestete si cu restul fetelor iar cand incepe duelul macar sti ca u nu mai esti la mijloc.Lasa-le sa isi rezolve singure problemele pentru. ca daca le rezolvi u e posibil sa se supere ca te bagi.