Sincer, un elev de 10 stie orice din materie, oricand. Tocmai de aceea e atat de greu de luat 10. Sincer, eu cred ca daca tu vei invata foarte bine si vei face de 10 la fiecare test si vei sti de 10 la fiecare ascultare, profesoara iti va da nota meritata. Numai ca vezi tu, 10 inseamna perfect oricand, tot anul.
Buna, e normal sa te deranjeze comportamentul profesoarei dar nu e cazul sa faci o tragedie din asta, poate a zis-o doar sa te sperie sa iti dea ambitie pe viitor sa fi de 10, stai linistita si nu te ingrijora, sincer te felicit pentru notele tale bune, de altfel si 9 e nota mare mai ales la mate care mi se pare foarte dificila, oricum comporta-te frumos cu profesoara, arata-i ca sti si ca meriti 10 si sigur ti-l va acorda.
Contează ce ştii, nu nota. Lasă, nu e nimic dacă iei 9. În şcoală contează să înveţi ceva sau notele contează?
Da, dar am muncit si inca imi dau silinta si sa imi dea 9? Nota arata ce fel de elev esti.Totusi,de ce sa imi dea o nota care nu reflecta adevarata mea valoare? sa ii zicem asa
Sincer deea, m-ai inebunit cu povestea asta! nu conteaza de ce nota esti, conteaza ce fel de persoana esti, conteaza calitatea ta, nu nota de la mate. aia e doar 1% din ce ai nevoie in viata, nu te stresa dintr-un astfel de motiv, nu merita.