Pai scumpa, el zice ca te place nu? Eu nu cred asta.Cum adica daca n-ar avea ar sta cu tine? Adica ce tu esti jucaria lui.Stai putin. Te-ai intrebat vreodata daca merita efort? Sti tu stai si suferi pentru el si el ce face? Simplu, sta cu altele si-si vede de viata.Nu merita nici sa lupti, nici sa te bagi intre ei.Lasa-l cu treaba lui si tu incearca sa-l uiti sau traieste-ti viata fara el[Ti-o spun din propria experienta], iar daca vrei sa-l ranesti, spune-i ca tu i-ai zis ca-l placi fiindca ai facut un pariu[Asta ii doare cel mai tare pe baieti, cat si pe fete].
Ai grija de tine
Nu, nu ai de ce să te implici, se vede că doar se joacă. Se dă la tine din lipsă de ocupaţie probabil. Dacă nu ar avea iubită ar sta cu tine, deci o iubeşte pe prietena lui, o place mai mult. Nu te băga, pentru că nu are sens, ai să ieşi tu rănită din asta şi nu cred că vrei să suferi. Când se dă la tine spune-i orice altceva schimbă subiectul şi nu-i da importanţă. Baftă!
Nuu, nu face prostia sa lupti pentru el, nu merita deloc deloc deloc
vorbeste la vrajeala, pe mess toti iti zic ca te iubesc si inimioare si pupicuri si prostii
si cum isi permite sa se dea la tine daca are prietena?
bun, sa zicem ca lupti pentru el, intr-o zi o sa fie a tau , iti dai seama ca el se poate indragosti de alta ?
ii genul ala care le schimba din 2 in 2 zile, cum se desparte de aia pentru tine asa s-ar putea desparti si de tine pentru alta
deci sfatul meu nu te baga , da-i pace si cauta altu'
Poti sa nici sa nu mai vb cu el, da-i ignor, trateaza-l cu indiferenta cand il vezi pe strada nu il mai baga in seama. Adica are iubita si se da la tinemare golan.
Nu te baga ...am patit la fel.si am iesit de proasta . daca o sa fie sa fiti impreuna se poate si peste 5 ani.
Ii genul care eram si eu acum cateva saptamani, dar o varianta mai veche, uzata.
Poate cauta doar fata potrivita, poate daca te va vedea ca tie chiar iti pasa de el se va indragosti, poate e doar putin ametit, daca il faci sa se simpta nu bine ci echilibrat cu tine atunci ai toate sansele sa fii aleasa, oricum cu ea banuiesc, ca nu va mai fi doar poate regrete ca s-a dep in viitor, melancolii si atat.
Din câte mi-ai spus, acest băiat e cam neserios. Nu cred că mai trebuie să continui, lasă-l în pace! Cu neseriozitatea lui nu cred că vrea o relație serioasă. Cred că mai degrabă te folosește, decât te iubește. Nu te băga pentru că vei suferi și mai mult decât atât! Mergi mai departe, succes!
Gandeste-te ca daca face asa cu prietena lui si isi permite sa o insele daca vei fi cu el nu o sa fi o exceptia de la regula! ai grija!
Diorrus întreabă: