-Cel mai mult imi place primavara, ca nu e nici frig rau si nici chiar asa d cald
-Rosu, galben, mov, alb, negru
-Pai sa fie fidel in primul rand , sa ma iubeasca, cu simtul umorului, sa nu ma minta, sa ma alinte mereu , sa aiba grija de mine, sa fie mai inalt decat mine [peste 1, 70], ochii caprui/verzi, potrivit [ca greutate vorbind], sa ma respecte, sa nu fie insistent...etc zici ca mi-am dat anunt la matrimoniale nu, ca doar am iubit, bine nu chiar asa cum am descris eu baiatul ideal dar incet incet il schimb eu
-Nu cred ca e chiar asa de importanta culoarea ochilor, ca degeaba are ochii albastri [de exemplu] si se poarta urat cu tine, nu te iubeste, nu te respecta etc
Iarna, verde, imi plac persoanele cu care am ce discuta, iar la o intrebare sa nu-mi raspunda cu "florin salam", eu nu cred ca are vreo importanta, asta mi-a adus aminte de ceva : nu conteaza culoarea ochiilor, conteaza cate poti vedea in ei. In acest moment am avut un deja-vu! Pa
Inainte:vara/iarna acum :toamna, culoare:bleu, albastru in general.nu caut un anumit gen mi s-a intamplat sa ma insel, nu cred ca e asa importanta culoarea ochilor. hmm.ador sa ascult muzica, dependenta ar zice unii.cam atat la ora aasta
Buna ma numesc andra si sunt din severinacum sa rasp la intr tale
anotimp:vara
culoare:roz
gen:glumet, plin de viata, sa nu fie gelos, si sa stie sa iubeasca cu adv o fata
pentru mine una nu, atata timp cat pers aceea ma iubeste si ne intelegem bine ar este egal cu zero
papapa
:*:*:*:*
- Iarna.
- Roşu, negru, gri, alb.
- Isteţi, respectuoşi, fideli.
- Recunosc că mă atrag mai mult băieţii cu ochii verzi sau căprui. Culoarea ochilor este un aspect important pentru mine, dar nu este un criteriu.
Vara, negru, cei normali ( no cocalari ), nu ( dar miar place daca tipul ar avea ochii albastrii ).
Iarna pentru ca in aceasta luna m-am nascut.
Fucsya e culoarea care mi se potriveste cel mai bine pentru ca ma face sa zambesc.
Imi plac bietii amuzanti cu ochii caprui si parul saten.
Da cred ca este importanta pentru mine, eu nu ma omor dupa baietii cu ochii albastri sau verzi ...nu e genu meu.
anonim_4396 întreabă:
Bianca_3140 întreabă: