Buna.Nu conteaza varsta conteaza dragostea dintre tine si ea eu ti-as da un sfat sunt foarte multe fete in lumea asta dar eu cred ca pentru tine ea e speciala si apropo nu avem de ce sa radem de tine ca ai stat cu ea incearca sa ii faci un cadou si alte chestii de astea si o sa vezi ca o sa te placa.Si eu am iubit o fata de 8 ani si aveam 12 ani si nu a contat din pacate ea a decedat dar am continuat sa imi caut si eu o prietena si am reusit.Multe fete nu stau fiindca te plac stau pentru bani si avere. Dupa mine iti zic sa o recastigi cu un cadou sau cu ceva foarte frumos.Succes
Are dreptate.Este prea mica.I-a deschis cineva capul despre asta.Cauta si tu una de varsta ta.Doar nu s-au epuizat toate?
La 4 ani diferenta... Sfatul meu: fa-o geloasa ca te-a pierdut si nu devenii disperat. La naiba, e o fetita si tu un adolescent!
E mica deocamdata nu stie ce e aia iubirea.nu te stresa pentru atat cum au zis si ceilalti sunt o gramada de fete pentru varsta ta. bafta:8
Ohh...e micuta mai, nu prea stie ea ce este dragostea. Cauta si tu o fata de varsta ta mai!