| EduardPaul94 a întrebat:

Sa va spun care e povestea mea. e vb despre o fata pe care o plac foarte mult. dar care e foarte timida. si care nu vrea sa fie cu mine. o sa fac un rezumat la ce s-a intamplat:
-prima data am vazut-o pe la jumatatea lunii octombrie
-am inceput cu un buna.am facut cunostinta
-am vb pe mess ceva vreme. dar ea se supara foarte repede din orice.desi nu avea de ce
-am invitato sa mearga cu mine in oras.nu a vrut.cred ca ii era frica.am vazut ca era nehotarata
-cu alta ocazie sa o invit in oras. am fost chiar si la ea in clasa sa stau de vb cu ea. iar nu a vrut. din cate zice ea.cica i so parut k glumescstraight face. desi i-am explicat ca nu glumeam(cumparasem bilete.toate alea)
-dupa o vreme am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine.nu a vrut.
-am mai lasat-o un timp.cam 2 saptamana fara sa-i zic nimic.sa fiu indiferent.in tot acest timp de cate ori ne intalneam ea imi arunca numai priviri.
-dupa acele 2 saptamana m-am bagat iar in seama cu ea.si iar am intrebat-o de relatie. i-am explicat k tin mult la ea. iar nu a acceptat.cred ca nu ma crezut k eram indragostit de ea.
-am mai lasat-o 3 saptamana.(in acest timp privirile au ramas la fel.aruncate spre mine). saptamana care se implinesc lunea viitoare.si stau si ma gandesc ce sa fac?straight face. vreau sa-mi ziceti credeti ca am procedat gresit?straight facetoate lucrurile de mai sus s-au petrecut in zile diferite.deci nu toate intr-o zi. in fine. ce credeti ca ar trebui sa fac? m-am cam saturat sa nu vorbeasca cu mine.sa fim aman2 indiferentisad. cand incerc sa vb cu ea fugestraight facenu stiu ce are de ii e asa frica. mie imi place de ea. ea zice ca nu o intereseaza. ce sa fac sa mai continui? am gresit p undeva? funda si calificativ...

5 răspunsuri:
| StarkWolf a răspuns:

Pai,stiu ca raspunsul meu nu e chiar bun,sau poate e luat din filme, dar daca nu vrea sa vorbeasca cu tine si asa si chiar crezi ca si ea te place, asteapta un moment in care sa fiti DOAR voi 2 si sarut-o! Poate asa isi da seama k nu glumesti, daca nici asa nu merge atunci las-o balta ca nu ai sansesad. Succes!

| superdorex a răspuns:

Deci sfatul meu e sa-i trimiti un buchet de flori cu un biletel in care sa-i zici ca florile palesc in fata frumusetii ei, si ca inima ta ii apartine...si apoi continua sa-i trimti cate o floare zilnic pana cand va accepta sa va intalniti! Sunt sigur ca va ceda! salut si bafta!

| thpop a răspuns:

Poate are niste discutii in familie adica poate parintii ei sunt foarte duri poate ia in considerare ca nu te cunoaste.esti cunva cenul de tip care pare " golanas " (fara suparare )? aveti cunva varste diferie? Ai note bune la scoala?( si asta ar fi fost o problema deoarece probabil, doar probabil, fata are note cat de cat bune dar tu nu ). oricum este bine ca o mai lasi din cand in cand.nu o stresezi in fiecare zi. incearca odata sa tai de vb cu ea si intreab`o dc te respinge. iarta-ma daca am gresit in scriere. funda?

| sugicacatu a răspuns:

@volleyballgirl: esti proasta?
@superdorex:? tu de unde dq ai aparut

Sfatul meu: dao dq...cati ani ai 13 si iti place de una de 4 anilaughing? ia-ti o curva

| sweetgirl21 a răspuns:

Pai ai putea sa o ignori, de multe ori asta da rezultate sau sa vorbesti cu alte fete dar nu cu ea. noi fetele cd vedem ca cineva ne place facem pe inabordabilele, poate e si cazul tau. de regula daca ii place de tine nu va rezista la ignoranta ta