Pai,stiu ca raspunsul meu nu e chiar bun,sau poate e luat din filme, dar daca nu vrea sa vorbeasca cu tine si asa si chiar crezi ca si ea te place, asteapta un moment in care sa fiti DOAR voi 2 si sarut-o! Poate asa isi da seama k nu glumesti, daca nici asa nu merge atunci las-o balta ca nu ai sanse. Succes!
Deci sfatul meu e sa-i trimiti un buchet de flori cu un biletel in care sa-i zici ca florile palesc in fata frumusetii ei, si ca inima ta ii apartine...si apoi continua sa-i trimti cate o floare zilnic pana cand va accepta sa va intalniti! Sunt sigur ca va ceda! salut si bafta!
Poate are niste discutii in familie adica poate parintii ei sunt foarte duri poate ia in considerare ca nu te cunoaste.esti cunva cenul de tip care pare " golanas " (fara suparare )? aveti cunva varste diferie? Ai note bune la scoala?( si asta ar fi fost o problema deoarece probabil, doar probabil, fata are note cat de cat bune dar tu nu ). oricum este bine ca o mai lasi din cand in cand.nu o stresezi in fiecare zi. incearca odata sa tai de vb cu ea si intreab`o dc te respinge. iarta-ma daca am gresit in scriere. funda?
@volleyballgirl: esti proasta?
@superdorex:? tu de unde dq ai aparut
Sfatul meu: dao dq...cati ani ai 13 si iti place de una de 4 ani? ia-ti o curva
Pai ai putea sa o ignori, de multe ori asta da rezultate sau sa vorbesti cu alte fete dar nu cu ea. noi fetele cd vedem ca cineva ne place facem pe inabordabilele, poate e si cazul tau. de regula daca ii place de tine nu va rezista la ignoranta ta