Pai
stii
de exemplu
sa zicem ca asta e nr tau scriu un numar la vrajeala. 0764649683
eu daca dupa numarul tau mai adaug inca 2 cifre si te sun, tot pe tine te apeleaza
asa si cu ala cu 12 cifre
doar primele 10 cifre sunt valabile
si probabil ala nu a mers ca nu exista un numarf format cu acele 10 numere
Eu am auzit ca un baiat la ora 12 noaptea a sunat la numarul 666. Si a doua zi lau gasit gituit
Intrebarea ta ma face sa iti raspund cu o alta intrebare.Nu se intelege clar de ce ai vrut sa suni la numarul respectiv si din ce acte reiese ca trebuie sa suni acolo? Daca nu raspunde inseamna ca nu e alocat numarul.Atita stiu si eu ca doara am lucrat la Romtelecom.Numai restul nu inteleg ceea ce te-am si intrebat mai sus.
Vrei sa-l gasesti pe "dracu " sau ce? habar nu am ce zici u acolo poate ca era ocupat si de`aia nu ti-a raspuns incearca pe fix )
Sall. Am un numar nou la mobil, cu. 6666. De atunci totul functioneaza mai bine. De ce, nu stiu. Pa!
Pai sa o luam cu inceputul la 072666666666 nu are cum sa mearga deoarece in Romania numarul maxim de cifre e de 10 ...nu a mers la ala cu 10 cifre pentru ca nu are nimeni numarul asta si nici pe cele care le-ai incercat si asa ca nu avea cum sa raspunda cineva.iar daca ai pune 20 de cifre nu merge ti-am explicat mai sus de ce`
iar faza cu numarul lu` dracu nu e reala findca fratimio are 07666***** si iti garantez ca nu e dracu
cred ca dracu nu are telefon` sau daca are e fix
nu mai incerca sa suni aiurea la numere ca nu cred ca tie ti-ar placea sa te sune cineva si sa te deranjeze
funda?