| IoNeLaLoVe a întrebat:

Sa va spun ceva...deci de la un timp ma simt singura si n-am chef de nimeni si mereu cand imi doresc ceva din suflet nu se intampla adica imi fac sperante si in timp se distruge totul...simt ca vreau sa plec si sa nu mai aud de nimic si de nimeni. Vreau decat sa fiu fericita cu adevarat. Lumea mea se prabuseste dar oare de ce ma simt asa prost? ca eu nu stiu ce am mersi(funda)

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Cand simti ca te cuprinde deprimarea ca viata ta nu are sens ca toate sunt aiurea ca nu ai bani, ca nu intotdeauna iese cum vrei tu, bun …asta e, ai observat asta:deci ai o problema.Asadar:nu sta, cea mai mare prostie pe care o poti face cand esti deprimata este sa stai, fa ceva, iesi din casa, iesi cu prietenii daca ai, nu sta singura cu tine, te plimbi, calm te gandesti problemele tale nu sunt nici pe departe cele mai rele din lume, sunt altii si mai rau.NICIODATA NU LASA LUCRURILE CARE NU LE POTI CONTROLA SA TE AFECTEZE. E pacat, timpul nu asteapta pe nimeni.

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fericita?thinking Eu in locul tau nu mi-as dori asta.In viata asta, poti fi cel mult multumit de tine.Am vazut oameni care aveau totul banii, sanatate, iubire si nu erau fericiti. Fericirea e o stare a sufletului pe care o ai sau nu.Nu ai cum sa inveti sa fii fericit
Nici pana in ziua de azi nu inteleg fericirea pe care o simt cand privesc peisajul de toamna clasic, ceata, o apa curgatoare, copacii batrani sau cand ascult o voce melodioasa.Pentru altii, nu inseamna nimic aceste lucruri, le-au vazut de zeci de ori.Si eu le-am vazut. Dar altfel intotdeuna

| Bulina_4880 a răspuns:

Ai o stare mai naspa
Asa mi se intampla si mie
Stai de vorba despre asta cu candva care iti este apropiat cum ar fi prietena ta cea mai buna sau parintii
Poate ai avut o zi proastahappy
Dar totul va trece