| RockStar a întrebat:

Sa va spun ceva : x.
Nu stiu de ce mi-am facut atata grija >:"
Azi prietenul meu m-a lasat cu gura cascata daca pot sa spun asa >:"
Acum de 10 minute am intrat ama2 pe mess si mi-a trimis mesaj pe telefon sa ghicesc : x
Si am spus ce sa ghicesc si el a spus ca noi2 am vrut saptamana asta sa facem clatite si i-am spus sa mance si pentru mine si a spus da laughing
Si mi-a spus ca mai trebuie sa mai ghicesc ceva laughing si eu i-am spus ce? laughing
M`am tot gandit dar nu prea imi venea in minte ce ar putea sa fie thinking l`am intrebat este vorba de mancare el a spus ca nu si am spus atunci despre ce este vorba? El mi-a spus ca despre sentimente laughing si am inceput sa ii spun " se da varame la tine laughing? " el nu laughing. eu atuncii " i-ai zis la prietenul tau ca ma iubesti? " laughing el nu asta, eu " sotie perfecta " laughing? el mi-a spus ca sunt laughing >:". si i-am mai spus " sentimentele tale fata de mine " el mi-a spus " da " laughing >:". L`am intrebat dar sunt pe aproape? laughing el a spus da laughing sunt ffoarte aproape laughing
Am spus sa incep cu povestile mele de dragoste? laughing a spus sa incep >:" laughing. Si am inceput sa ii spun " tii la mine cu adevarat? Ma iubestii >"? " El mi-a raspuns " Da " : x. si am spus laughing " asta era ghicitoarea? " el a spus sa mai spun laughing. si am inceput sa ii mai spun laughing >:". " iti place de mine deoarece sunt o fata oke, ma adorii, ma iubesti si ca nu am fitehee hee... si eu te iubesc bebe love struck ". A inceput el sa imi scrie >:"... " m`am atasat ffoarte tare de tine " si i-am spus si eu sincer >:". " si eu m-am atasat ffoarte tare de tine :* "
Prietenul meu a spus ca a vazut ca nu imi bat joc. si eu i-am spus " sincer te iubesc prea mult ca sa fac asta :* ".
mi-a spus ca nu a avut incredere din toate ce a auzit ( lumea ia bagat minciunii ca eu l`am inselat sad ). Ma durut foarte tare cand am auzit ce a spus lumea asta rea, am plans sigh sad.
A spus daca doresc ca relatia sa continuue blushing i-am spus daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : x : x : x. si mi-a zis pana gasesc pe altu waiting waiting waiting. laughing si i-am spus nu am nevoie de altul deoarece il iubesc prea mult >:".
Iubii a spus ca trebuie sa aiba grija de mine si sa uit de trecut happy, imi veneau lacrimile de fericire >:" laughing) si i-am spus " Te ador pui mic si o sa uit toate astea din trecut "
El a mai spus ca cand a vazut imaginile acelea nu ii venea sa creada ca am facut atatea.sad si ca a realizat ca trebuie sa aiba grija de mine >:" si sa fiu fericita happy
Eu i-am spus " mersi scumpul meu ca iti faci griji pentru mine >:" si eu imi fac griji pentru tine bebe sad si nu as vrea sa patesti ceva sad deoarece as inebunii sigh "
A spus el : x ca eu am nevoie sa fiu iubita si sa iubesc : X il iubesc enorm demuult : X : X : X Si a spus ca am fost trista destul :-s sad.
Nu stiu ce sa mai spun day dreaming sunt atat fericitaa : X : x : X
Si multumesc ca mi-ati raspuns la intrebariii :X:X:X sper sa avetii si voi tot ce este mai bun in viata >big grin

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Ce frumos...happy M-ai facut sa zambesc calumea pe ziua de azi:*

Iubiti-va mult!happy

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mno deci baiatu tea tras de limba ce pot spune?
Tu ai vomitat tot'
normal acu ca baiatu vede ca ai pus botu te arde si salut
Eu ma rog sa nu fie asa dar. slabe sansehappy
Iti urez succeshappysi mult noroc in dragoste ( nu ca minesigh )

| coxx a răspuns:

Da ft fain, in prima faza nu am inteles nimic : eu am zis..., iar el a zis... laughing dar dupa aceea m-am prins, :¨))

si u sa ia parte de ce ii mai bun in viata :X

| Noname_8352 a răspuns:

Ce frumos.puppy dog eyes sa va tina mult!:*:*

| RockStar explică:

Annya :

Mersi :*
zambeste mereuu big hug

| RockStar explică:

Coco :

Apeii cat sunt de indragostita laughing:X:X:X nici nu stiu sa ma exprim ))
Mersi :*

| RockStar explică:

Hahahaproduction :

mersi :*:*:*

| RockStar explică:

Liviu :

Sincer nu cred ca ar face asta happy. daca nu tinea la mine imi dadea demult " pa " happy.
Si nu avea atata grija de mine. : x
Mersi de rasp.winking
Si sa ai si tu noroc de dragoste si de tot ce iti dorestiwinking happy.