E clar ca niste sentimente tot mai exista din partea voastra, unul pentru celalalt. Dar exista ideea ca relatia s-a sfarsit. Daca vrei sa comunici cu el pune-ti mai intai intrebarea: ce te astepti sa obtii prin aceasta comunicare? O continuare a relatiei sau pur si simplu o mentinere a unei relatii de prietenie?
Nici nu stiu ce vreau. Adica, sunt absolut convinsa ca daca ma impac cu el, el se va plictisi pentru ca el merge prin cluburi dar pe mine nu ma lasa, na, ce sa fac. Si daca incerc sa fiu prietena, doar prietena cu el nu am sa il pot uita. As vrea din rasputeri sa ne impacam, sa ne imbratisaaam :3 Dar imi e asa frica, ZAU ca imi e.
E clar ca niste sentimente tot mai exista din partea voastra, unul pentru celalalt. Dar exista ideea ca relatia s-a sfarsit. Daca vrei sa comunici cu el pune-ti mai intai intrebarea: ce te astepti sa obtii prin aceasta comunicare? O continuare a relatiei sau pur si simplu o mentinere a unei relatii de prietenie?
Sigur mai exista sentimente de iubire intre voi doi...nu se poate spune ca nu, dar tu de ce asculti de lume? Sa iti zica ce sa faci cu viata ta? Adica prietenele tale, stiu ca sigur sunteti apropiate, dar daca va iubiti nu conteaza ce spun altii, eu asa consider. Oricum daca tii la el foarte mult de ce nu incerci sa fii cu el din nou? De ce astepti sa ti'l fure altcineva.Asta nu inteleg la multe persoane
Ai dreptate, insa de cate ori mi-au spus 'prietenele' ca el e de fapt prost si ca merit ceva mai bun eu am inceput oarecum sa le cred, sa simt ca asta e adevarul insa imi e greu si cu timpul sa il uit pentru ca vin din nou scoala si am sa il vad in fiecare zi + ca diriga ne-a pus in aceeasi banca ca sa rada de noi ca ne-a vazut odata sarutandu-ne. Toate-s asa complicate. URASC GANDUL CA ALTCINEVA MI-L POATE FURA! dar ce sa fac? Uneori el se comporta foarte imatur si anul trecut cand ne-am despartit pentru a 4 oara parca [ caci am fost impreuna de multe ori si cel mai mult a durat relatia asta 2 saptamani fara o zi ] si atunci ne-am certat rau dar nu mai stiu de ce, parca, ca el cica si-a dat seama ca eu am vrut sa il fac gelos cu un alt coleg, dar nu voiam sa fac asta atunci, serios, siar el o imbratisa tot pe o proasta de la mine din clasa, iar pe mine chiar ma facea geloasa. Aa, da si in ziua aia o intreaba pe colega mea daca sunt cu acel tip cu care stateam, deci cred ca ii asa totusi de 'l-am facut gelos' chiar fara intentie. Aa, si ceea ce voiam sa spun este ca apoi ne-am certat si el spunea chestii ca el a fost cu mine ca sa-mi faca rau [ adica, serios? cat de prost poti fi sa faci asta? adica, pana la urma ce rezolvi? lol, minte de copil ] si de aceea zic ca la cat de matur pare prin comportament, prin vorbe si prin felul 'de a iubi 'sau de a se preface, poate, de fapt este imatur in momente 'de panica' cred. Ideea este ca mie imi este frica ca se va intampla exact la fel ca anul trecut. Ca va gasi un motiv cat se poate de mic sa-mi spuna apoi printr-un mesja 'Totul sa terminaaaaat! 'cu "sa" scris legat. Asa s-a intamplat anul trecut. Doar ca in acelasi timp imi este frica si ca daca nu voi fi cu el va fi cu altcineva si ma voi simti penibil si oribil, atunci. Nici macar nu stiu daca el chiar tine la mine, daca mai tine, totusi. Eu inca tin la el, nu stiu cum de inca tin la el, dar inca o fac. Sunt bleaga, sunt bleaga rau! Cred ca deja te-am plictisit cu povestea asta nesemnificativa pentru tine, probabil. Te rog macar sa imi mai spus in continaore ana la urma ce sa fac, daca vrei, caci eu oricum nu prea mai gandesc limpede :-)). Multumesc!
Tu il iubesti de asta inca mai tii la el, de asta inca te mai gandesti la el, de asta tu vrei, cred, sa fii din nou cu el, stati in aceeasi banca, aceeasi scoala, aceeasi clasa, e rau de tot. E normal sa te simti aiurea cand il vezi impreuna cu alta, pentru ca asa e iubirea. face ce vrea din noi. Sa il uiti nu vei reusi pentru ca il vezi zilnic ai zis si tu, dar tocmai m.am uitat la un film ca cica nu poti uita o persoana vie. Aici devine ironic la ce voiam sa iti zic)
Si daca tot o tine.ti asa in despartiri din saptamana in saptamana nu e bine. Am o prietena a trecut prin asa ceva, dar ea s.a hotarat sa ii dea o sansa, dar a zis ca nici macar nu stie de ce i.a dat sansa aia. Si stai calma nu m.ai plictisit deloc, imi place sa ajut, pentru ca si eu sunt ajutata la randul meu cand am nevoie.
Cred ca ar trebui sa lasi relatiile la varsta de 14 ani e cel mai bine, eu asa faceam in locul tau)
Gelozia e un mod de iubire, de a arata ca te iubeste o persoana, caci daca nu ar fi geloasa, nu te-ar iubi, eu asa cred.
Si daca cauta motive sa se desparta de tine, aici inseamna ca nu te iubeste.
Offf ce complicat e!
Si oricum daca a fost cu tine doar ca sa iti faca rau pana la urma si el si.a facut rau singur...pentru ca a tinut la tine.
ioana daniela: E normal sa nu gandesti limpede in momentele astea, e si logic, am trecut si eu prin momente de astea de criza in dragoste, incat nu mai stiam ce sa fac.
Sper ca te-am ajutat