Si in legatura cu ROBERTA care zicea sa-si stranga bani sa plece in orasul respectivului star sa nu-ti imaginez ca-i din Romania de fapt ii din koreea de sud si nu-i in Europa ii in Asia si pentru asta iti trebuie multe. Si referitor la intrebare nu stiu daca o sa fie sau nu posibil dar nicioadata sa nu-ti pierzi speranta! SUCCES si staru respectiv ii de la big bang G-Dragon asa-i ca daca nu-i el im cer scuze si Succes! si eu sper ca intr-o zii ii voi intalni pe ei da pana atunci tot sper!
Bună "bro",
De cele mai multe ori se face confuzie atunci când vine vorba despre fani şi vedete. Fanii idolatrizează vedetele, nu le iubesc.
Probabil că tu eşti persoana în cauză, şi povestea aceasta a fost o modalitate de a ne spune ce ţi se întâmplă. Baftă!
pa, pa.
Prefere sa raspund la intrebare. Daca fata respectiva isi va strange o suma de bani cu care va putea pleca in orasul respectivului star si sa il urmareasca. Oricum, e draguta povestea pana aici si as vrea sa aud continuare de la tine sau de la alti utilizatori.
Roberta!
Pai. depinde si de distanta. poate cand el va veni in concerte, ea va avea ocazia sa-l intalneasca. e super povestea.
ÉrotiqueConseils: draga bro, ai dreptate e o diferenta mare! de la cer pana la pamant! si apropo acel star nu e justin biber sau ceva serios sa nu va ganditi la prostii. e un copil galben
LikeTheRealShit,
Ok, am înţeles. Nu îmi imaginez eu nimic, tu ai spus. O seară plăcută !
pa, pa.