| MyLifeIsAmazing a întrebat:

Sa va spun: pentru ceva timp am lasat treaba asta cu baieti si am pus capat iubirii pe care o aveam pentru un baiat. M-a durut dar asta a fost. Intr-o zi in parc am primit niste priviri mai nu stiu ciudate de la un baiat(nu era mare era de o seama cu mine). Am aflat curand ca-l cheama Leo si ca se iuta asa la mine deoarece semanam foarte mult cu o fata pe care el o place. Am bagat un baiat in ultimile zile in lista si s-a dovedit a fi el. I-am explicat ca nu sunt fata pe care o place ci alta. El a spus ca daca am prieten iar eu i-am raspuns "... dar ce te intereseaza!" adica am fost prea directa sau ce nu l-am vazut decat din profil la fata si nu stiu daca il plac. el m-a zapacit o gramada de zile la rand cu chestia asta:" Vrei sa fi cu mine?". M-a exasperat i-am spus sa ne vedem in parc dar el refuza de multe ori. L-am vazut intr-o zi in parc dar era cu bicicleta si a fugit de mine. Chear nu mai inteleg baieti astia... adica daca ma place de ce nu vine sa vorbim si sa-i spun ca e dragut dar nu as vrea sa fiu momentan cu nimeni dar cred ca aceasta vorba doare undeva asa ca ma ajutati cu ceva cuvinte pe care sa i le spun si sa nu-l doara. Adica am avut o poveste similara doar ca eu nu prea aveam curajul ca vorbesc cu baiatul respectiv.
Trebuie sa-i spun sa ma lase fiind ca intr-o zi mi-a adus printr-un baiat flori...si a inceput sa ma cam enerveze...HELP-ME!

1 răspuns:
| d3nysukka a răspuns:

Pai spune`i : mai tu spui ca ma placi. dar dc nu vrei sa ne intalnim. de ce cand ma vezi fugi? de ce nu mi-ai dat tu florile? eu zic ca mai bine m`ai lasa in pace. pentru ca nu vreau sa fiu cu tine. si daca uh chiar ai fi vruth sa fi cu mine mi-ai fi dovedit. nu doar pe mess. pentru ca pe mess oricine poate zice orice.

asta doar in cazu` in care esti o persoana directa si spui verde`n fata :-D