| Sabina_1904 a întrebat:

Sa va zic: de curand am avut o experienta neplacuta, am intalnit un tip care mi-a zis ca ma place chiar din prima zi si eu i-am zis a doua zi. ne-am intalnit la cateva zile, totu-i bine si frumos pana cand ne-am sarutat, ne-am sarutat si mi-a zis ca are nu stiu ce treaba si a plecat. apoi a vb urat cu mine pe net, i-am dat ignore si acum i-a zis prietenei mele de mai multe ori sa-mi zica ca nu el a vorbit pe net... eu i-am zis prietenei ca nu-l cred. si el tot ii zice sa-mi zica ca nu a fost el.nu-l cred! voi ce ziceti merita bagat in seama?

4 răspunsuri:
| MrMmmiiikkkyyy a răspuns:

Daca toata chestia nasoala a fost numa' pe mess...nu stiu poate nu e asa grav thinking Dai o sansa dar prin intermediul unei prietenii, nu unei relatii :* Succes!

| Vickyy a răspuns:

NU.In nici un caz oameni ca el nu trebuie luati in seama. Daca ti-a spus ca te place din prima zi, a fost doar ca sa te cucereasca.Intalnirile alea si sarutul, au fost doar un mod de a-si bate joc de tine, de ati da sperante false. Iar apoi ti-a vorbit urat.Ai facut bine ca i-ai dat ignore. Iar cand a vazut ca nu exista cale de intoarcere catre tine, o roaga pe prietena ta sa iti zica ca el nu spus nimic, nu a facut nimic...Acest tip de baiat se numeste usuratic.Am trait si eu o experienta asemanatoare, asa ca pe viitor, cand mai intalnesti oameni ca el, supravegheaza-i cateva luni, apoi daca vezi ca lucrurile decurg normal, incearca sa intemeiezi o relatie. Sper ca ti-am fost de foloswinking

| myha a răspuns:

Hm.thinking hai sa nu fim sceptici. Probabil nu el a fost. Crede-ma. daca el vb urat cu tine, putea oricand sa iti spuna si in fata, si nu mai venea sa isi ceara iertare.
El zic ca merita. Mai vorbeste cu el. Daca mai are acelasi comportament, eu zic ca nu merita.

| Razvan a răspuns:

Pai de ce sa il bagi in seama daca nu stie sa se comporte si sa vorbeasca. Poate ca e dragut dar degeaba daca in cap are un mare vid