anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va zic... E vorba despre o fosta prietena de-a mea, care nu mai e cum a fost, adica s-a schimbat complet de un an, s-a facut fitoasa, prefacuta, nu mai e ea, nu mai vb cu cei care inainte ii erau prieteni. Are 15 ani peste cateva luni, e bruneta, are forme... Dar chestia e ca, daca are prieten el are masina si bani, umbla numai prin cluburi si lumea vorbeste cum ca ar fi facut nu stiu ce si nu stiu cum. Cu parintii se intelege bine, la scoala din cate am auzit se descurca, cu exceptia catorva absente. Ce sa fac sa fie din nou prietena cu mine? O vreau inapoi! Chiar daca ceilalti nu o suporta si o vorbesc numai de rau sad. Cum fac?

1 răspuns:
| secret_1807 a răspuns:

Pai sa incerci sa-i explici ca ea a fost cea mai buna prietena a ata, si doresti ca tot ea sa fie, dar sa ai grija sa nu te traga in jos adica sa incepi sa chiulesti si sa umblii cu din astia mai mari.Am avut si eu o prietena ca a ta dar am renuntat la ea, ca mi-am dat seama ca imi face mai mult rau de cat bine, doarece ea umbla cu un bosorog de 44 de ani si ea are 16, ea este saraca si sta cu ala doar pentru bani. Poate si prietena ta face la fel, deci iti spus sa ai grija ca prietenii iti fac rau cand nici nu te astepti.